fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Nema s kim Meghan Markle nije spavala od glumaca i producenata! Ovo joj je bila glavna tehnika zavođenja!

Autor: dnevno.ba

Premda je Meghan Markle nedavno izjavila da ju kritike ne diraju, odnosno kako se izrazila: ‘Kod mene se kritike i pohvale slijevaju nit isti odvod pa se stoga osjećam vrlo slobodno’, mediji ne prestaju pisati o njezinoj prljavoj prošlosti.

Nema tabloida koji trenutačno ne piše o njezinom životu prije Harryja, od onih najvećih poput Mirrora i The Suna do nekih manjih kao što je Stylist. Tako je sada glavna tema njezin ljubavni život i to pogotovo u periodu od 2011. kada je počela snimati seriju ‘Suits’, u kojoj je glumila odvjetnicu Rachel Zane, a koju ste mogli i još uvijek možete gledati na Netflixu. Upravo ju je ova serija proslavila, no očito ne dovoljno da se prometne u glumicu s A liste holivudskih imena, pogotovo jer se na kraju pokazalo da je to praktički jedina serija u kojoj je glumila. 2016. je upoznala princa Harryja, za kojeg se dvije godine kasnije udala pa je ionako njezina karijera u glumi pala u drugi plan.

Nakon sedam sezona odrađenih u seriji ‘Suits’ možda nije ostvarila značajna glumačka postignuća, no zato se pokazala kao prava stručnjakinja na jednom drugom polju svog života, a to je onom ljubavnom. Naime, ako je vjerovati kostimografkinji sa seta spomenute serije, Meghan je bila prava zavodnica tijekom snimanja serije te je spavala s pola seta, kako se ona izrazila u svojoj izjavi za medije. U istoj je navela da je Meghan spavala s bar tri glumca, koja je dotična odabrala neimenovati jer bi to ipak uzrokovalo pravi skandal u medijima. No,  objasnila je da je Meghan već u prve dvije godine snimanja serije spavala s dva glumca, dok je s trećim spavala netom prije nego što će upoznati Harryja te je koristila posebne tehnike zavođenja. Jedna od njih je bila ona s grudnjakom. Naime, kada se presvlačila, glumila bi da joj je pao grudnjak i onda bi se kao sasvim slučajno okrenula prema glumcu kojeg je u tom trenu htjela odvesti u krevet, dok je umjesto grudnjaka, nekad ispuštala i gaćice iz ruku.

Da stvar bude bolja, portal Talesofaconartist.com tvrdi da je i prije ‘Suitsa’ spavala s brojnim filmskim producentima, poput Bretta Ratnera i Stevea Mnuchina, koje možete vidjeti ovdje.  Ne zaboravimo i to da je bila i udana za jednog producenta -Trevora Engelsona.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});