fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

PA NEMA BAŠ SMISLA DA UVIJEK POBIJEDI ISTI LIK?! Opet Ćurdušić najbolje lagao na Blidinju

Autor: Dnevno.ba

U prepunom restoranu Hajdučke Vrleti, u organizaciji Hajdučke Republike Mijata Tomića, održana je 19. po redu jedinstvena manifestacija poštenih ljudi u laganju, “Dobro slaži i ostani živ”.

Za titulu najboljeg, borilo se 8 natjecatelja, vrsnih lažova iz cijele regije, a pobjedu je odnio već dobro znani Marinko Šarić Ćurdušić. Drugo mjesto zauzeo je Branko Zlomislić-Roko, dok je na trećem mjestu nagrađen ovogodišnji debitant Josip Škiljo iz Splita, objavljeno je na facebook stranici Hajdučkih vrleti.

Natjecanje su pratile već standardne propozicije :

Svako prijevremeno laganje nije bilo uvaženo. Sve laži su morale biti istinite, a o tome je odlučivao kvalitetni žiri, okupljen u Vijeće lažova.

Tri najbolje “istine” su nagrađene prigodnim hajdučkim nagradama. Pravo sudjelovanja imali su svi pošteni i čestiti ljubitelji istinite riječi. Političari se nisu mogli natjecati jer su oni profesionalci u laganju, a ovo je natjecanje na amaterskoj razini. Obilje zabave i smijeha, bogat zabavni program uz tamburaše te vrijedna tombola, obilježili su ovo u svijetu jedinstveno natjecanje.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});