Princ Harry vodi tajni život! Pronađen Facebook profil koji to dokazuje!

Autor: dnevno.ba

Ovih dana stranim medijima kola vijest da princ Harry ima tajni život uz onaj koji vodi s Meghan Markle i njihovim jednogodišnjim sinom Archiejem. Ovu tvrdnju mediji baziraju na činjenici da Hary ima Facebook profil na kojem koristi lažno ime te na kojem k tome ima fotografije s bivšom djevojkom, Chelsy Davy.

Harry naravno ima i službeni profil putem kojeg komunicira s obožavateljima, no posjeduje i onaj lažni na kojem korist ime Spike Wells te na kojem ima samo 400 prijatelja, no mnogi od njih su poznata britanska lica.

Inače, Harryjev nadimak je Spike, a ovako ga zovu najbliži prijatelji i obitelj još od djetinjstva pa su zato mnogi odmah zaključili da je uistinu riječ o princu Harryju na spomenutom Facebook profilu, da ne spominjemo kako je na naslovnoj stranici ovoj profila uistinu bila fotografija na kojoj je Harry u društvu spomenute Chelsy Davy.

Ipak, nakon što je ova vijest procurila van, profil je deaktiviran da bi potom opet bio aktiviran, ali je Harry na istom umjesto naslovne fotografije s Chelsy stavio onu s Meghan.

Izgleda je Meghan dobila slom živaca kada je ovo čula pa je možda Harryju postavila ultimatum u kojem je tražila da si ostavi ovaj lažni profil, no bez fotograija bivših djevojaka, koje inače otvoreno  ne podnosi.

Podsjetimo, bivša odvjetnica, a danas uspješna poduzetnica i dizajnerica nakita Chelsy Davy, bila je velika ljubav princa Harryja, a upoznali su se još 2004. Doduše, prekidali su u nekoliko navrata. Prvo su prekinuli  2009., da bi ubrzo nakon toga obnovili odnos te su ostali zajedno još dvije godine. 2011. je  Chelsy bila s Harryjem na vjenčanju princa Williama i Kate Middleton, no ubrzo nakon toga opet su prekinuli, ovaj put zauvijek. Međutim s njom je Harry ostao u dobrim odnosima pa je bila pozvana na njegovo vjenčanje s Meghan.

Nedavno su ju mediji pitali što misli o odnosu Harryja i Meghan, no nije bila rječita.. ‘Ne bih komentirala njihovu situaciju, stvarno. Najbitnije mi je da sam ja sretna’, samo je kratko odgovorila.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI