fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Instagram

Slažete li se s tim da Karleuša ima bolju guzu od Kim Kardashian na ovim kontroverznim fotografijama? Neki kažu da je umjetna!

Autor: dnevno.ba

Iako se nedavno pisalo o tome kako je brak Jelene Karleuše u krizi jer ne prestaje objavljivati golišave fotografije na svom Instagram profilu, pjevačica očito nema namjeru prestati sa zavođenjem svojih fanova.

Trenutno se nalazi na odmoru u Turskoj pa su seksi fotografije u kupaćem kostimu ovih dana tim više prisutne na njezinom profilu. Ipak, unatoč silnim komplimentima koje je zaradila, mnogi su se obrušili na njezinu stražnjicu te su Jelenu optužili da je umjetna. No, ona se nije dala smesti.  ‘Ne, nemam umjetnu stražnjicu, kako bi mnogi rekli. Imam samo predivnu debelu balkansku stražnjicu s masnim celulitom. Ali, ako neki pametnjakovići znaju bolje od mene, što da vam kažem. Zumirajte i uživajte’, poručila je hejterima Karleuša u svom prepoznatljivom tonu pored fotografije na kojoj ponosno pokazuje svoju pozadinu, a nakon ove fotografije uslijedile su još tri na kojima pozira okrenuta leđima, ponosna ne samo na svoju stražnjicu, već i na novo isklesano tijelo.

Zašto bi se Jelena uopće zamarala hejterima kada je ionako broj fanova koji su poludjeli od strasti kada su ugledali njezinu stražnjicu veći od broja njezinih hejtera. ‘Gledajte i umirite od ljubomore’, ‘Jao ne mogu više, rastavljaš me od života prepi*ko’’, ‘Nek joj Neko uzme telefon vise’, ‘Ljubaviii,ti si UBICA’ i ‘dupe bolje nego Kim’, samo su neki od brojnih pozitivnih komentara koje je Jelena dobila na račun svoje guze.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});