fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Svaki dan masturbirala kako bi smršala 36 kilograma i vjerovali ili ne ali uspjela je!

Autor: Dnevno.ba

LOS ANGELES - Psiholog Ramani Durvasula smislila je kako izgubiti kilograme - svaki put pošto je odoljela hrani, nagradila se masturbacijom, i tako nekoliko puta na dan.

Bolje od znojenja u teretani!

Njen savjet je da – masturbira dva do tri puta dnevno. Kreatorica ove teorije je psiholog dr. Ramani Durvasula. Ona tvrdi da je zahvaljujući masturbaciji izgubila čak 36 kilograma (prije je imala 90).

Smatra da čovjek mora nekako biti nagrađen ako se odrekne onoga što ga deblja. Na tu ideju je došla nakon što se razvela i poželjela promijeniti život, način ishrane… Počela je da pazi što jede, ali ponekad je to bilo teško.

“Uzela sam jednu stvar koju sam jako voljela – hranu, i zamijenila sam je drugom – orgazmom. Pošto sam se umorila od beskrajnog jedenja salata i voća, odlučila sam se prebaciti na nešto zdravo, ali i prijatno. Dakle, ako sam osijetila želju za nekom hranom koja bi mi stvorila užitak, počela sam se zadovoljavati”, ispričala je i dodala kako je tad osjećala da je kvalitetno nagrađena što, recimo, nije pojela kolač. Osim toga, nagrađivala se i pisanjem, čitanjem, šetnjama i ostalim aktivnostima koje joj pružaju užitak.

Dr. Ramani smatra kako je masturbacija snažan alat za dobru kondiciju i ima mnoštvo prednosti i za muškarce i žene. Ona opušta i pomaže da bolje spavate, poboljšava cirkulaciju, olakšava menstrualne bolove, jača mišiće karlice…. Također, jača spermu i spriječava pojavu raka prostate.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});