fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Svi danima pričaju o ovoj haljini Melanije Trump i to s pravom! Preseksi je u njoj, a opet je strašno elegantna!

Autor: dnevno.ba

S obzirom na to da je kućna karantena vrijedila i za nju, Melaniju Trump nismo mogli neko vrijeme vidjeti u javnosti. Sada se opet pojavila pred očima svojih obožavatelja i to u jednostavnom, ali efektnom izdanju o kojem se ne prestaje pričati već danima.

Naime, Melania i njezin suprug Donald Trump prije koji dan su nakratko napustili Bijelu kuću kako bi obilježli 75. godišnjicu završetka Drugog svjetskog rata polaganjem vijenaca u Nacionalnom trgovačkom centru u Washingtonu. Potom su u vrtu Bijele kuće održali svečanu ceremoniju dodjele priznanja građanima SAD-a koji su svojim radom pomogli u borbi s koronavirusom. I premda je njezin suprug bio važniji akter cijele priče, Melania je još jednom dokazala da je jedna od najbolje odjevenih žena na svijetu. Za ovu je prigodu obukla haljinu vrijednu tri hiljade maraka tajvansko-kanadskog umjetnika i modnog dizajnera sa sjedištem u New Yorku Jasona Wua, dok je look zaokružila kultnim Manolo Blahnik salonkama. Još samo treba reći da leopard uzorak nije lako iskombinirati, a kamoli s narančastom, no Melania je toliko vješta u svojim modnim odabirima da je ne samo spojila ovako upečatljive boje i uzorke, već je uspjela izvući i maksimalnu dozu elegancije iz istih, što je za svaku pohvalu.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});