fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Duje Klarić/Cropix

Thompson prije važne operacije posjetio Papu, to je mnoge uzburkalo: ‘Moji progonitelji nastavljaju hajku’

Autor: Dnevno.ba

Nakon posjeta pokojnom papi Benediktu XVI., Marko Perković Thompson 2009. godine u Krapinskim toplicama operirao je koljeno. Kako se tada pisalo, operiran mu je ligament na nozi zbog čega je mjesecima imao bolove.

Operacija je tada prošla bez komplikacija i Thompson je priznao medijima da se osjeća dobro. Slijedili su mu rehabilitacija i vježbe nakon čega je bio pušten na kućnu njegu.

Inače, Thompson je više od 20 godina u braku sa Sandrom, par ima sinove Petra Šimuna, Antu Mihaela i kćeri Divu Mariju i Katarinu, piše Dnevno.hr.

Foto: Dragan Matic/Cropix

‘Moji progonitelji nastavljaju hajku’

“Ozlijedio sam se na nogometu, htio sam zaustaviti loptu da ne završi izvan terena, i eto trenutak nespretnosti stajao me ozljede. No dobro se osjećam i jedva čekam da s djecom zaigram nogomet! Moram zahvaliti osoblju koje je odlično obavilo svoj posao”, otkrio je Thompson za Večernji 2009. godine.

Za odlazak na kirurški stol pjevača je ohrabrio i posjet papi Benediktu XVI., koji je te godine, u Vatikanu na općoj audijenciji primio cijelu obitelj Perković na rukoljub. “Bio je to poseban osjećaj, teško ga je opisati. Kad sam zamolio da me papa Benedikt XVI. primi, rekli su mi da će primiti samo mene i suprugu Sandru, a poslije su nam dopustili da povedemo i djecu”, prisjetio se pjevač susreta o kojem je dugo sanjao.

Posjet obitelji Perković Vatikanu uzburkao je mnoge tig dana, a među njima i zajednicu Židova u Hrvatskoj i Srbiji. “Otkako sam se vratio iz Vatikana, pojedinci u medijima trude se umanjiti značaj tog susreta tvrdeći da se radi o audijenciji na koju sam ja slučajno upao. Neki su čak htjeli upozoriti tajništvo Vatikana tko im dolazi pa im nije uspjelo”, pričao je tada Thompson za Večernji.

Thompson je svoj hit otpjevao s Tihom Orlićem, a ovaj čovjek je neočekivani autor popularne pjesme

“Kome smeta da je Sveti Otac primio mene i moju obitelj? Moji progonitelji nastavljaju hajku na mene jer me silno žele kompromitirati pa izmišljaju priče i pokušavaju me staviti u poziciju da se opravdavam. To je smiješno jer svatko normalan iz mojih pjesama će pročitati moje svjetonazore u kojima nema nikakva govora mržnje”, zaključio je tada pjevač.

 

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});