fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Instagram

Tko je misteriozni muškarac koji puno voli Rozgu? Pjevačica podijelila znakovitu poruku

Autor: Dnevno.ba

U sklopu svoje turneje “Minut srca mog” pjevačica Jelena Rozga (46) održala je veliki koncert u rasprodanoj u Areni “Boris Trajkovski” u makedonskom Skopju. Na društvenim mrežama otkrila je jedan detalj koji je zainteresirao njezine obožavatelje.

Naime, pjevačica je objavila fotografiju poruke koju joj je ostavio njezin stručnjak za odnose s javnošću i dugogodišnji prijatelj Mate Rončević. Poruka je puna ljubavi podrške pa su neki pomislili kako je njihov odnos puno više od profesionalnog.

“I kad nisam kraj tebe, znaj da sam ovaj mali anđeo koji te čuva i misli na tebe. Sretno sutra i budi najbolja kao i uvijek i uživaj u svoj uspjehu. Volim te, Mate”, napisao je i poklonio joj figuricu zlatnog anđela.

Mate i Jelena suradnici su i prijatelji već 15 godina. “Ovo se ne može nazvati poslom, ovo je nekako način života. Ovaj posao stvarno možete raditi stvarno samo ako to volite”, kazao je jednom prilikom Rončević.

Rađaju se prijateljstva

Kako je njihov posao vrlo predan, s vremenom se, priznaju, rađaju i prijateljstva. “Toliko je spontana, jednostavna i zabavna. Na primjer kada idemo van, Jelena nikad ne pije. U životu nije pila alkohol, a kada smo vani, ona je najveselija i najizdržljivija”, otkrio je Mate za RTL.

Tarik Filipović napadnut na predstavi u Živinicama, glumac htio otići sa pozornice

Dodao je kako Jelena ide spavati jako kasno, a on jako rano. “Ona u četiri sata ujutro šalje poruke, a ja odgovaram u sedam ujutro i onda se negdje nađemo u dva ili tri popodne”, kaže Rončević.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});