fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

TOPI SE U USTIMA! Obavezno napravite duplu dozu jer ova torta odmah nestane! ‘Ne mogu je prestati jesti!’

Autor: dnevno.ba

Ljubavno gnijezdo je torta koja ne samo da izgleda savršeno već je i savršenog okusa.

Sastojcima jako podsjeća na Monte i Kinder tortu. I da, obavezno napravite duplu dozu jer se odmah pojede.

A kako i ne bi kad se doslovno topi u ustima.

Kora:
3 bjelanjka
3 žlice šećera
1 žlica brašna
2 žlice džema od marelica
100 g sjeckanih oraha

Umutite bjelanjke sa šećerom, a zatim dodajte brašno i džem od marelica. Okrugli pleh za pečenje, dimenzija 24 cm, premažite uljem, stavite papir za pečenje i dno pospite sjeckanim orasima. Preko toga stavite umućenu smjesu i pecite u pećnici zagrijanoj na 150 stupnjeva Celzijevih, nekih 45 minuta.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});