fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Marko Todorov / CROPIX

Tužna ispovijest Halida Bešlića o najbolnijim obiteljskim temama: ‘Zato nismo mogli imati više djece’

Autor: Dnevno.ba

Poznato je da pjevač Halid Bešlić svoj privatni život inače brižno čuva od javnosti. No ovaj put je s javnosti odlučio podijeliti nekoliko detalja, a osvrnuo se i na odnos sa suprugom Sejdom s kojom je u braku već više od 40 godina.

Glazbenik je otkrio kako su se i gdje upoznali, te što su sve morali prebroditi tijekom niza godina zajedničkog života. “Ženu nisam upoznao na nastupu. U jednoj kavani gdje sam nastupao, na ulazu u Sarajevu… tu je radila moja šogorica, bila je kuharica, i ona me je upoznala sa ženom. Ona nije izlazila po kavanama”, rekao je Halid za Kurir te dodao:

“Kada smo se upoznali vidio sam da je to to, zabavljali smo se pola godine i odmah poslije toga smo se vjenčali. Eto, tolike godine funkcioniramo i dan danas. Bilo je teških godina u našem odnosu, ali sve smo prebrodili. Kada smo bili mlađi to je nekako i normalno”. Otkrio je kako je njegova supruga imala tumor na jajniku.

“Ja nisam osjetio trenutak kada sam bio otac. Imam samo jedno dijete. Moja žena je imala problema s jajnicima i zbog toga nismo mogli imati još djece. Imala je tumor na jajniku, to smo riješili operacijom i to je bila posljedica. Njima nikad ništa nije nedostajalo… Stalno sam putovao, radio… ne možete se baviti glazbom, a biti stalno kući, zato kažem da nisam osjetio te trenutke na pravi način”, rekao je popularni pjevač.

Srdjan Vrancic/CROPIX

‘Mladost mi nedostaje!’

Potresno je dodao i kako mu nedostaju neki kolege te da nema s kim popiti kavu. “Mladost mi nedostaje! Vrijeme prolazi… to se neće vratiti, ali mi mladost nedostaje. Što se tiče kolega, mnogi mi nedostaju… Moja generacija nas polako napušta, nemaš sada s kim popiti kavu. Ima tu onih mlađih, ali ne ide da ja budem s njim. Najviše mi nedostaju Kemal Monteno i Davor… s njim sam bio jako blizak. Rastao sam se s njima. Mi smo bili kafanski ljudi, nedostaju mi…”, rekao je pjevač sa sjetom u glasu.

Podsjetimo, bosanskohercegovački pjevač gradi kuću u općini Drače na poluotoku Pelješcu, o čemu smo već pisali. “Kupio sam parcelu od prijatelja odnosno njegove kćeri, koja ima firmu i ona gradi kompleks od 12 kuća. Sve je kupljeno već s građevinskom dozvolom. To neće biti ekstra luksuzna vila nego kuća od 170 kvadrata. Svakako ću imati bazen pred kućom.

Halid Bešlić gradi kuću na hrvatskom poluotoku: “Kupio sam zemljište od prijatelja”

Vjerujem da će biti gotova iduće godine, ne znam hoću li uspjeti do ljeta. Vidjet ćemo. Odlučio sam se za to mjesto zbog mira, ljepote i blizine Sarajevu”, rekao je Halid nakon što je javnost saznala za gradnju kuće na Pelješcu.

 

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});