fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: instagram

Victoria Beckham tvrdi da je radnicima smanjila plaće zbog korone, ali pravi razlog nema veze s tim! Troši na sulude stvari!

Autor: dnevno.ba

Još se u siječnju ove godine pisalo kako se Victoria Beckham nalazi u teškoj financijskoj situaciji, odnosno da je njezina tvrtka ‘Victoria Beckham Limited’ izgubila nešto više od 105 milijuna kuna, što je dovelo u opasnost njezino daljnje poslovanje pa su se mnogi pitali hoće li se jednom pjevačica, a danas uspješna dizajnerica odjeće naći pred bankrotom

Doduše, propast njezine tvrtke utjecala bi loše jedino na njezine radnike i radnice koji bi izgubili plaće jer sama Victoria pliva u novcima. Sa suprugom Davidom Beckhamom može se pohvaliti 372. mjestom najbogatijih parova na svijetu te se njihov zajednički imetak procjenjuje na nešto više od 3 milijarde kuna.

Na kraju je ispalo da problem uopće nije u tome da se njezina odjeća dobro ne prodaje, dapače modni svijet iznimno ju cijeni, no bivša ‘spajsica’ jednostavno ne može prestati trošiti. Tako je već u siječnju uvele neke mjere štednje, poput otpuštanja svog privatnog vozača i odluke da kupuje manje biljaka za uređenje interijera, a sada je najavila da će smanjiti plaće svojim radnicima, ali pod izlikom epidemije koronavirusa.

‘U skladu s prijedlogom vlade Velike Britanije za suzbijanje posljedica koronavirusa, odlučila sam vam smanjiti plaće’, obavijestila je svoje zaposlenike Victoria, a osim toga zatražila je i pomoć od države. No, ako uzmemo u obzir to da je njezina tvrtka loše poslovala i prije epidemije koronavirusa, očito je da trenutačno stanje u svijetu nema veze s tim, već je više povezano s tim da Victoria nije u stanju prestati trošiti ogromne svote novca na gluposti, poput primjerice kruha čija  jedna šnita košta 50 kuna i krema koje koštaju po 10 000 kuna, dok k tome posjeduje toliku količinu cipela da ista iznosi skoro 2 milijuna eura, što je 15129635 kn.

Sve ovo je strašno razbijesnilo britansku javnost, no Victoria se ne osjeća nimalo krivom, već se dapače žali kako je ona ta koja je ovdje ugrožena i kako su kritike koje su usmjerene u njezinom smjeru neopravdane jer radi isto što i svi drugi poslodavci na svijetu.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});