fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Instagram

Voditeljica objavila video bez šminke i poslala zanimljivu poruku hejterima: Izazvala burne reakcije

Autor: Dnevno.ba

Voditeljica Nikolina Pišek na svojem je Instagram profilu objavila video bez šminke te je svojim pratiteljima poslala jasnu poruku.

Objavljeni video je izazvao burne reakcije, a poruku ispod poslala je svima koju ju ne vole.

“Ovo je poruka svim hejterima. Ako ti se ne sviđa što radim, ali pratiš sve što radim, i dalje si moj fan”, poručila je Pišek.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

Nikolina se na videu pojavljuje bez imalo šminke, u bijeloj haljini s punđom i crnim naočala, nakon čega slijedi nevjerojatna transformacija. U sljedećem kadru Nikolina se pojavljuje u predivnoj crnoj haljini s nevjerojatnom frizurom i šminkom.

Među ljudima koji su komentirali njezinu objavu našla su se i neka poznata imena. “Ne mogu se odlučiti koje izdanje mi je draže”, napisala joj je poznata influenserica, glumica i pjevačica Nives Celzijus.

Foto: Instagram

‘Čarobna i neuništiva’

Pišek joj nije ostala dužna te joj je ubrzo odgovorila na kompliment. “Osjećajna kućanica”, napisala je kratko. “Praznik si za oči što god da radiš”, napisao joj je jedan pratitelj. “Čarobna i neuništiva”, napisala joj je jedna pratiteljica.

Podsjećamo, Nikolina Pišek (50) nakon blagdana uhvatila se treniranja, a s pratiteljima na društvenim mrežama nedavno je podijelila svoje treninge iz teretane u kojoj radi uz pomoć osobnog trenera.

Tarik Filipović napadnut na predstavi u Živinicama, glumac htio otići sa pozornice

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});