fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

ĆIRO O ‘LJUBAVNOJ IGRI’ S OTTOM: ‘Tada smo trebali biti europski prvaci!’

Autor: dnevno.ba

Nakon smrti Otta Barića koja je pogodila hrvatsku javnost u nedjelju navečer, odlazak trenerskog velikana nam je uz emotivne riječi opisao shrvani Ćiro Blažević.

‘Previše smrti nam se događa, baš me satrlo, bio je moj čovjek,  kao i ja njegov. Da, voljeli smo se prepucavati po novinama, pa smo se poslije smijali. Uvijek kad bih ja bio trener on bi mene kritizirao, a kad bi on bio trener, a ja komentator ja bih njega podbadao. To je bila naša ljubavna igra’, govori nam ‘trener svih trenera’.

‘A bio je vrhunski  trener, i čovjek,  živio je nogomet i nogometu je dao cijelog sebe. Da, radili smo skupa, na europskoj smotri 1996. godine bio je moje trenersko pojačanje na tom turniru gdje smo trebali biti europski prvaci, ali nas je švedski sudac Sundell uništio protiv Nijemaca, a igrali smo tu i najbolje i najljepše’, opisao je Ćiro.

‘Jako je bio darežljiv u emocijama i vremenu, a lojalan do bola kada skupa radite. On je bio nešto najbolje što je hrvatski nogomet iznjedrio. Volio sam se smijati njegovim izjavama, pa sam tu i učio, napose  kada bi uvijek zazivao još kojeg igrača u  momčad’, veli Ćiro.

‘Najprije sam mislio da zapomaže i kuka, a kasnije sam shvatio da je važno, najvažnije uvijek mijenjati igrače u momčadi s novim snagama. Tako se održavala napetost i našpananost. Sretao sam se njime u gradu ne tako davno, to su bili razgovori o nogometu i životu u kojima sam uživao.  Tuga me obuzela, život je prozalan, odavno sam toga svjestan, a sad me pljuskaju smrti mojih suvremenika…’, zaključio je Ćiro.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});