fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Bozidar Vukicevic/Cropix

Daliću se na hodočašću pridružio lokalni HDZ-ovac: ‘Od mene napravili jednoga propalicu, lopova…’

Autor: Dnevno.ba/

Zlatko Dalić duhovno se obnavlja u Hercegovini. Opet je izabrao 120 kilometara dugu trasu od Livna prema Međugorju, a iza njega je već 50 kilometara.

Tako je u društvu prijatelja, među kojima je bio i HDZ-ov gradonačelnik njegova rodnog Livna Darko Čondrić, hrvatski izbornik stigao u Tomislavgrad gdje je prenoćio. U ponedjeljak je nastavio put dug 120 kilometara prema Međugorju u kojega tradicionalno hodočasti u znak zahvale Gospi.

Inače, uz put na više lokacija s njim se fotografiraju navijači hrvatske reprezentacije i podupiratelji rada najuspješnijeg hrvatskog nogometnog izbornika, a očekuje se da bi u Međugorje Zlatko Dalić trebao stići sutra. Ovogodišnje hodočašće dolazi uoči nastupa Vatrenih na EURU u Njemačkoj, prenosi Dnevno.hr.

Foto: Facebook

Već tradicionalno hodočasti u Međugorje

I prijašnjih godina je Dalić, koji je posvećeni katolik, hodočastio iz rodnoga Livna prema Međugorju kako bi zahvalio za uspjehe koje je postizao s reprezentacijom, srebro u Rusiji i bronca u Katru.

Podsjećamo, govoreći prošle godine na Mladifestu u Međugorju, poznatom svjetskom hodočasničkom mjestu zbog tvrdnji da se tamo ukazivala Gospa, Dalić je posvjedočio da otvoreno ističe svoju vjeru. ”Bez srama svugdje sam govorio da sam katolik, vjernik i da za sve što sam napravio u svom životu zahvaljujem dragom Bogu i svojoj obitelji”, rekao je Dalić prošle godine u Međugorju.

Puno dojmljiviji bio je njegov posljednji intervju koji je zatresao Hrvatsku: “Nekakvi ljudi koji su i dan danas u medijima su me razvalili. Oni su od mene napravili jednoga propalicu, lopova, neznanca. Mene je to strašno pogodilo. Znao sam da to ništa nije istina, ali oni su to meni “natočili” jer se nisam baš znao nositi s time i onda su me razvalili”, kazao je Dalić istaknuvši da ga je to dosta pogodilo te da je tada shvatio da mora promijeniti neke stvari u životu.”, izjavio je nedavno u intervjuu za RTV Herceg-Bosne.

Autor: Dnevno.ba/
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});