FC Barcelona fantastičnim videom predstavila svog novog ‘dirigenta orkestra’

Autor: dnevno.ba

Bh. nogometaš Miralem Pjanić u utorak će zvanično biti predstavljen kao novi igrač Barcelone, objavio je klub s Nou Campa na svojoj službenoj stranici.

Poznato je da službeno predstavljanje Pjanića kasni zbog činjenice da je naš igrač bio pozitivan na koronavirus, zbog čega je 14 dana proveo u izolaciji i nakon toga je stigao u Španiju gdje je već obavio jedan trening u klupskom kampu.

Na društvenim mrežama Barcelona je najavila da će Pjanić u utorak biti predstavljen kao novi igrač, a oni su najavu njegovog predstavljanja uradili uz fantastičan prateći videoklip, što je samo još jedan pokazatelj koliko u ovom španskom gigantu ozbiljno računaju na usluge našeg igrača.

“Njegov tim, njegov orkestar”, piše u pomenutom videoklipu koji je objavljen na društvenim mrežama, a koji asocira na to da bi Pjanić mogao biti novi dirigent vezne linije Barcelone.

Planirano je da se Pjanić prvo obrati novinarima, nakon čega će i zvanično potpisati ugovor. Poslije bi trebao zadužiti klupsku opremu i istrčati na stadion Nou Camp, gdje će ujedno biti obavljeno i fotografisanje te službeno predstavljanje.

Podsjećamo, od ranije je poznato da će Pjanić u Barceloni nositi broj osam.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI