fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

MODRIĆ ODUŠEVIO: ‘Pričaju o Messiju, Llorenteu i Suarezu, a Luka je jedinstven’

Autor: dnevno.ba

Real Madrid nastavio je pozitivni niz u španjolskoj Primeri dolaskom do 2:0 protiv Valencije u nedjeljnoj domaćoj utakmici u 23. kolu. Luka Modrić igrao je do 79. minute, a nakon utakmice, Marca ga je na svojoj stranici pohvalila analizirajući pobjedu momčadi Zinedinea Zidanea.

Modrić je u dolasku do tri boda sudjelovao u akciji iz koje je Toni Kroos zabio drugi gol na utakmici. Tada je pronašao Lucasa Vazqueza koji je asistirao Kroosu, a sveukupno je bio jako dobar u puno akcija u Realovom dolasku do tri boda.

‘Benzema je zabio, kao i Kroos, no onaj koji je radio kao precizni sat bio je Luka Modrić, možda i najbolji igrač u ovoj ligi’, piše Marca.

Španjolski list dodao je da je hrvatski reprezentativni kapetan ključ za sve dobro što se Realu dogodilo ove sezone.

Uz Karima Benzemu, Marca je istaknula Modrića kao najvažnijeg igrača Zidaneove momčadi, dodajući da je kapetan hrvatske reprezentacije zaslužio produženje ugovora s Realom.

Marca piše da Modrić nije zabio protiv Valencije, ali je svojim potezima bio stalna prijetnja.

‘Pronalazio je dodavanja svih vrsta za napadače Reala, mogli su biti zahvalni Hrvatu koji ove sezone doživljava drugu mladost’, dodaje španjolski list.

‘Kada se razgovara o najboljima, svi pričaju o Messiju, Llorenteu ili Suarezu koji su korak ispred i glasniji su zbog svojih golova, ali Luka je sa svojim nogometom jedinstven’, zaključila je Marca.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});