fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

OD POSUŠJA DO LIGE PRVAKA: Doktor mi je zabranio da igram nogomet!

Autor: Dnevno.ba

POSUŠJE - Ime Kaje Rogulja vjerojatno je danas poznato samo onim starijim zaljubljenicima u BHT Premijer ligu BiH.

U razdoblju od 2006. do 2008. godine ovaj nogometaš je nastupao za Posušje u generaciji koju su, između ostalog, činili Mešanović, Krstanović, Musli…, a požrtvovanim radom i, prije svega, kvalitetom uspio je premijerligaške oranice zamijeniti Ligom prvaka.

Čari najelitnijeg klupskog natjecanja doživio je igrajući u dresu Austrije Beč s kojom je bio i šampion, a danas kada ima 32 godine mnogima je bilo iznenađujuće što vrijeme provodi odmarajući se u Splitu, daleko od nogometnih zbivanja.

“Posljednjih godina nije išlo, vidio sam da je sve teže i teže. Na kraju sam morao prelomiti i donijeti odluku da prestanem igrati”, ispričao je Rogulj za austrijski SPOX, pa otkrio kroz što je prolazio.

“Prošlog ljeta potpisao sam za Horn, bio sam stvarno motiviran da im pomognem, ali nakon posljednje povrede liječnik mi je savjetovao da više ne smijem igrati ako želim miran život i nakon karijere. I danas osjećam bolove u leđima, radim vježbe, no daleko je to manje nego kada sam igrao.”

Igrama u Austriji skrenuo je pozornost mnogih klubova, a najkonkretnija ponuda došla je iz Švicarske, prenosi SportSport.ba.

“Ponudu Luzerna nisam mogao odbiti. Švicarska liga je bila u usponu, a i ja sam bio spreman za novi izazov. I tu su mi leđa pravila problem, morao sam i da idem na operaciju. Kada sam se konačno vratio na teren, stvari u klubu bile su potpuno drugačije i nisam imao izbora nego da tražim novu sredinu.”

Od svih pobjeda jedna od najdražih mu je ona kada je s Austrijom pobijedio Dinamo u Ligi prvaka.

“Ja sam veliki navijač Hajduka, tu utakmicu nikada neću zaboraviti”, dodao je Rogulj.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});