fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

OPREZ, DINAMO, TRENER ZA DNEVNO OTKRIVA VELIKU PRIJETNJU! ‘Zimu koriste kao prednost, bit će jezovito hladno’

Autor: dnevno.ba

Dinamo će 18. i 25. veljače sljedeće godine tražiti nastavak svojeg europskog puta u dvije utakmice protiv ruskog Krasnodara u 16-ini finala Europske lige. Bit će to velika prilika za Plave koji su nam donijeli puno veselja u natjecanju po skupinama, ali svoju šansu tražit će i Krasnodar koji je stigao iz Lige prvaka.

Dok razmišljamo o sljedećem Dinamovom protivniku, kvalitete Krasnodara približava nam Zoran Vulić, nekada veliki hrvatski igrač, a kasnije uspješni trener, koji je izvrstan poznavatelj ruskog nogometa. U svojoj bogatoj karijeri trenirao je Vladivostok,  a i inače prati sve svjetske lige.

O budućem suparniku Plavih odgovorno veli:

‘Oni su vam stalno u skupini Europske lige, pa nije se tamo lako kvalificirati, a u domaćem prvenstvu su uvijek pri vrhu, bez obzira što je riječ o mladom klubu. Iza kojeg stoji grad, regija, i ambiciozan predsjednik’, opisao je Vulić.

‘Momčad je pomno složena, bogat fond ruskih igrača zaokružen je s tri švedska reprezentativca. U tom kraju su oštre zime, što mislite da su Rusi uzeli Šveđane bez razloga. I Šveđani dobro podnose zimu i najbolji su im igrači. Jest, tu su i dva Brazilca, ali  nisu tako dominantni u prvoj postavi kao Šveđani i mladi ruski igrači. Igraju napadački,  a zimu koriste kao prednost. Igra se u veljači i u Krasnodaru će biti jezovito hladno. Dinamo nije baš najbolje prošao u ždrijebu, u to sam uvjeren. Naravno da ima šansu,  naravno da očekujem da će proći, ali zašto ne bismo upozorili ljude iz našeg prvaka’…

Morali smo se dotaknuti i ovosezonskog Dinama:

‘U europskim utakmicama sjajan, ali to malo ostavlja traga u domaćem prvenstvu. Makar, ne sumnjam da će Dinamo iznova osvojiti naslov, ali se osjeti da se igrači ozbiljnije pripremaju za europske dvoboje koji im donose afirmaciju, zaradu i naklonost menedžera. Što je  uostalom i shvatljivo.  Bit će to uzbudljivo nadmetanje’, zaključio je Vulić.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});