fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

POVRATAK LIGE PRVAKE: Večeras prva nogometna poslastica!

Autor:

Liga prvaka vraća se na male ekrane. Večerašnjim utakmicama nastavlja se najelitnije europsko nogometno natjecanje nakon pauze od dva mjeseca.

Ove sedmice na rasporedu su četiri utakmice osmine finala ovog natjecanja, dok će sljedeće sedmice odigrati se isto toliko.

Najveći favorit za osvajanje ovogodišnjeg izdanja Lige prvaka je Manchester City i aktulni prvak Europe njemački Bayern Munchen, dok su iza njih drugi engleski predstavnik Liverpool i talijanski gigant Juventus koji predvodi strašni Cristiano Ronaldo.

Naravno, moramo spomenuti i pandemiju koronavirusa koja ima svoje “prste” u odigravanju ovih utakmica pa je tako moralo se promijeniti mjesto odigravanja za čak tri utakmice.

Stoga je UEFA potvdila da će se utakmica Leipziga i Liverpola odigrati u Budimpešti, a susret Atletico Madrida i Chelseja u Bukureštu. Zadnja utakmica koja je morala biti premještena (igrat će se isto u Budimpešti) bit će ona između Borussije M. i Manchester Cityja.

Dakako, moramo definitivno i izdvojiti najzanimljivi te najubotiji par osmine finale, a to je između španjolske Barcelone i francuskog PSG-a. Da se ovaj susret odigrao prije par mjeseci, PSG bi u ovaj dvoboj ušao kao ogromni favorit, ali Barcelona je uspjela u ove mjeseci popraviti svoju formu tako da se situacija donekle izjednačila gledajući favorite na papiru.

Ipak, treba na umu imati kako je novi trener PSG-a sjajni argentski stratet Mauricio Pochettino te je sigurno spremio nešto za Katalonce, iako ne može računati na svoje najveće zvijezde u vidu Neymara i Di Mariju. To je veliki hendikep za francusku momčad pa samim time apetiti i ulogu favorita u ovoj utakmici su na strani Barcelone.

Kao što smo ranije istaknuli, Barcelona je svoju formu od zadnje utakmice Lige prvaka do ove večerašnje popravila, iako su prošle sedmice izgubili u polufinalu Kupa kralja od Seville na gostovanju rezultatom 2:0. Jedan od strijelaca bio je njihov bivši igrač, Ivan Rakitić.

Finale ovogodišnje Lige prvaka održat će se u Turskoj, točnije na Olimpijskom stadionu Ataturk u Istanbulu, a hoće li biti navijača, teško je za reći obzirom na situaciju koronavirusa u svijetu.

Autor:
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});