fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

ŠPANSKI STRATEG: “Naravno da bi volio imati takve igrače u svom timu”

Autor:

Strateg Manchester Cityja i jedan od najboljih trenera na svijetu, Španac Pep Guardiola istaknuo je činjenicu da je zadovoljan s partijama svoje momčadi, ali ipak žali što nema jednog od top igrača svijeta koji jednim potezom mogu riješiti utakmicu.

Manchester City na tabeli uvjerljivo vodi ispred prvog pratitelja Manchester Uniteda sa čak sedam bodova viška te utakmicom manje. Veliki timovi u takvim slučajevima znaju zadržati prednost pred ostalima, a Pep Guardiola svojim pristupom i načinom sigurno može motivisati svoje igrače da postanu novi prvaci.

No, prema posljednjim istupima, iako je generalno zadovoljan, ipak žali za jednom činjenicom:

“Mi kao tim moramo se zajedno boriti, jer nemamo igrača top klase koji mogu sami dobiti utakmicu. Naravno da bih u svojoj momčadi volio imati igrače kao što si Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Mbappe ili Neymara. To su najbolji svjetski igrači koji jednim potezom mogu riješiti cijelu utakmicu, a nerijetko i znaju postići po par golova u jednoj utakmici”.

Iako je dao takvu izjavu kojom i ne ističe svoje najbolje igrače kao što De Bruyne, Sterling ili Aguero, ipak je zaključio kako je ponosan na svoje momke te da svoj kvalitet ističu i u najtežim trenucima sezone.

Autor:
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});