fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

“Stara dama” otplesala na Wembleyu “Prljavi ples” za pamćenje!

Autor: Dnevno.ba

LONDON - U sjajnoj utakmici u Londonu Juventus je svladao u gostima Tottenham s 2:1 i igrat će u četvrtfinalu Life prvaka. Tottenham je imao vodstvo 1:0, ali Juventus je sredinom drugog dijela u tri minute došao do preokreta i u konačnici pobjede...

Utakmica za uživanje na Wembleyju, ali takvo što se i očekivalo. Prvi susret završio je u Torinu 2:2, znalo se da Tottenham ne zna igrati zatvoreno i da će tražiti pogotke, ali isto tako niti Juventus nije mogao previše čekati jer je trebao pobjedu ili remi s puno golova.

Dobra vijest za Allegrija bio je oporavak Gonzala Higuaina koji je na vrijeme zaliječio ozljedu i priključio se momčadi, a u konačnici on je bio i čovjek odluke s pogotkom za 1:1 i tri minute kasnije asistencijom Dybali za pobjedu.

Tottenham je unatoč porazu pokazao visoku kvalitetu, međutim brojne prilike nije uspio pretvoriti u pogotke. Samo jednu je realizirao i to u prvom poluvremenu za vodstvo 1:0, bilo je u završnici gusto i domaćin je svom silom pokušavao doći do drugog gola, ali Juventus je izdržao i prolazi dalje, piše Sportnet.hr.

Od početka se igralo dosta dinamično, Tottenham je u ranoj fazi bio opasniji i prijetio preko vrlo raspoloženog Sona, ali i Kanea, međutim mreža se nije tresla.

Prvi ozbiljan ulazak Juventusa u 16 metara i sudac je trebao dosuditi kazneni udarac. Vertonghen je srušio Douglasa Costu klizećim startomm, klasičan penal, ali unatoč silnim prosvjedima gostiju, nije dosuđeno ništa. Tražili su i Spursi kazneni udarac na drugoj strani kada je Chiellini igrao rukom, no niti tu nije ništa dosuđeno iako ostaje dojam da Poljaku ne bi nitko mogao ništa reći da je dosudio oba.

Spursi su na odmor odnijeli vodstvo 1:0 zahvaljujući Sonu. U 39. minuti Trippier je ubilježio asistenciju, a Son iz blizine pogodio mrežu Buffona.

U drugom dijelu Juventus je odgovorio i to sredinom drugog poluvremena s dva brza pogotka. Higuain se nije previše vidio do 64. minute, a onda je poslao loptu u mrežu nakon što je Khedira glavom prebacio loptu pred vrata Llorisa.

Tri minute kasnije Higuain krasno pronalazi Dybalu koji se sjurio prema golu i onda rutinski svladao francuskog vratara za potpuni preokret.

Očajnički je Tottenham pokušavao doći do drugog pogotka i produžetaka, najbliži je bio na samom kraju kada je Kane pucao glavom, lopta se odbila od trave i ostavila Buffona kratkog, ali vratnica je spasila goste. U toj akciji Kane je bio i u zaleđu tako da je pravda zadovoljena.

Juventus prolazi u četvrtfinale i bez Marija Mandžukića koji se nije uspio oporaviti za uzvratni dvoboj u Londonu, dok je Miralem Pjanić odigrao poprilično dobrih 90 minuta za svoju momčad.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});