fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Vatreni jurišaju na trijumf bez Modrića i Mandžukića

Autor: Jutarnju list

BORDEAUX - Kako je odlučeno da se Luku Modrića i Marija Mandžukića poštedi za osminu finala, Hrvatska na Furiju neće s najjačim oružjima i pobjeda bi bila golem pothvat. Ante Čačić ne želi riskirati, iako magnetska rezonanca nije pokazala rupture, njihovi su mišići načeti i grijeh bi ih bilo izgubiti za nokaut fazu, reznonirao je izbornik.

Modrić i Mandžukić čak su bili spremni istrčati na teren, pod bilo koju cijenu. Zna se koliko je puta napadač Juventusa “prevario” doktore i pojavio se u momčadi prije nego što su prognoze sugerirale, no izbornik je u dogovoru s liječnikom Zoranom Bahtijarevićem povukao kočnicu. Španjolska je važna, ali s njom za Vatrene ne završava Euro.

Prava izvedba za jackpot

Nakon dominantnog i lepršavog lica s Turcima i Česima, kakvu Hrvatsku ćemo večeras vidjeti? U Bordeauxu ide dobiti utakmicu, bez obzira na hendikepe. Za to mora učvrstiti obranu koja se očekivano pokazala mekim tkivom. Jer kad imate Modrića držite u rukama argumente da se nametne kombinatorikom svakome, bez njega to je sa Španjolskom vrlo teško. Čačić je priznao da nam pozicijska defenziva nije bila na visini, a trebat će djelovati vrlo dobro.

Vicente del Bosque uvijek igra svoj nogomet, on će analizirati svakog rivala, ali ni jednom se neće prilagoditi. Prije će Filip VI. abdicirati nego Del Bosque slagati momčad prema Hrvatskoj. No, i njemu je laknulo jer dobro zna što mu mogu učiniti Modrić, pa i Mandžukić kad se vrati na golgeterski štih. Čačić stalno govori to isto, i on će naglasiti “budimo svoji”. Zato je na treningu uvježbavao praktično istu postavu kakva je bila u prve dvije utakmice, Mateo Kovačić igrao je umjesto Modrića, ali čak ni igračima jučer nije rekao sastav jer ostavio je otvorene još dvije varijante.lovati vrlo dobro.

OČEKIVANI SASTAVI:

HRVATSKA: Subašić; Strinić, Vida, Ćorluka, Srna; Kovačić, Badelj, Perišić, Rakitić, Brozović; Kalinić
ŠPANJOLSKA: De Gea, Alba, Ramos, Pique, Bellerin; Busquets, Iniesta, Bruno; Nolito, Silva, Morata

Autor: Jutarnju list
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});