fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

VIDEO: Pijanić potpisuje ta Juve, godišnje će zarađivati 4,5 milijuna eura!

Autor: Slobodna bosna

TORINO - Pjanić će postati novi igrač aktualnog prvaka Italije, ekipe Juventusa, nakon što je postignut dogovor između Rome i Stare dame, a kako prenose talijanski mediji naš internacionalac godišnje će zarađivati 4,5 milijuna eura.

Inače, najplaćeniji igrač Serije A je Romin Daniele De Rossi, koji zarađuje 6,5 milijuna eura po sezoni u Romi, a odmah iza njega je kapetan reprezentacije BiH Edin Džeko, koji ima 4,5 milijuna eura godišnju plaću. U redovima Rome slijede ih Mohamed Salah sa 3,5 milijuna eura, zatim Miralem Pjanić i Radja Nainggolan sa 3,2 milijuna eura godišnjom plaćom.

Najplaćeniji igrač aktualnog prvaka Juventusa je Paul Pogba, koji je dijeli treće mjesto najplaćenijih igrača u Italiji s Džekom, a zarađuje 4,5 milijuna eura godišnje koliko će ubuduće u Juventusu zarađivati i naš Miralem Pjanić..

Peterostruki uzastopni prvak Italije, torinski Juventus napokon je pronašao ‘playmakera’. Tražio ga je i prošle sezone nakon odlaska Pirla, no to im nije smetalo da uzmu novi naslov nakon nevjerojatnog preokreta u sezoni.

Igrom Stare dame od sljedeće će sezone dirigirati Miralem Pjanić. Teško će pasti navijačima Rome ovaj transfer, ali mnogi su ga ‘romanisti’ već prekrižili jer odlazi u omraženi im Juve.

Roma bi treba zaraditi oko 38 milijuna eura, koliko je visoka otkupna klauzula koju je, prema pisanju talijanskih medija, aktivirao sam reprezentativac BiH u svoj pretposljednjoj godini ugovora s Romom.

No, postoji i druga priča, ona Pjanićeva koji je navodno jednom prijatelju u poruci poslao da ga je Roma prodala u 15 minuta jer im je trebao novac. ‘Tako je to u životu’, navodno je napisao Mire.

Podsjetimo, Romi je zbog teže ozljede propao transfer Nijemca Rudigera na Otok kojim bi inkasirali 30-ak miliona eura.

Juventus je pak nakon dogovorenog besplatnog transfera Danija Alvesa iz Barcelone, itekako osnažio ekipu iako službeno prijelazni rok nije ni započeo. Pjanić se spominjao u kontekstu prelaska u Bayern kod Ancelottija, ali u igri su navodno bili i neki engleski velikani poput Manchester Uniteda.

Autor: Slobodna bosna
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});