fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

VLAŠIĆ: ‘Glupi jedanaesterac, ali je bio. Moramo dignuti glavu gore’

Autor: Slobodna Dalmacija

Nikola Vlašić upisao je stoti službeni nastup za Hajduk, kao 19-godišnjak najmlađi je igrač u povijesti kluba kojem je to uspjelo, nosio je i kapetansku traku zbog izostanka viroznog Nižića, ali nakon tek remija protiv Slaven Belupa na Poljudu i vrlo mršave igre nije imao razloga za slavlje.

– U prvom poluvremenu nismo uspjeli zatvoriti njihove vezne igrače. Nismo se dobro postavljali. Dogovorili smo se da ćemo ih u drugom poluvremenu stisnuti, da ćemo spriječiti njihove vezne igrače da prenose balun. U tome smo uspjeli, zabili smo i gol. Dogovorili smo se tada da ne smijemo primiti gol u idućih pet-deset minuta, ali upravo to nam se dogodilo, pad koncentracije.

– Glupi jedanaesterac, ali je bio. Moramo dignuti glavu gore. Cijeli tjedan smo se pripremali na ovo, naglašavali kako će ovo biti teška utakmica, pogotovo stoga što se igra bez gledatelja, ali ne smije nam to biti opravdanje – rekao je nakon susreta Vlašić.

– Moramo ići dalje, što prije uhvatiti kontinuitet pobjeda. Mi smo Hajduk, moramo pobjeđivati. Neriješeno na Poljudu nam ne odgovara protiv nijedne momčadi – kazao je Vlašić.

Jubilarni stoti nastup?

– Ma da je ne znam koji nastup više bih volio da smo pobijedili – zaključio je Vlašić.

Autor: Slobodna Dalmacija
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});