fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

7DNEVNO: Bandić nakon “Palme” prima i pakračkog paroha Jovana Ćulibrka, “niškog padobranca”!

Autor: 7Dnevno

ZAGREB - Dakle, nakon posjeta Bajinoj Bašti, primanja u goste bizarnog 'Palme', na red je došao i Ćulibrk, 'niški padobranac', autor knjiga o rocku i genocidu. Što se zapravo događa s vječnim gradonačelnikom, teško je proniknuti - ali, nije nemoguća zajednička lista 365 i Pupovčeva SDSS-a za europske izbore ove godine.Tko zna koga će još u svoje zagrebačke odaje za potrebe kampanje još primiti Milan Bandić, možda će zagrljen zapjevati s Mitrom Mirićem omiljenu mu pjesmu 'Ne može nam nitko ništa', a zluradi bi mogli reći da nije nemoguće da s niškim padobrancem Ćulibrkom jednoga dana a možda i prije s padobranom do njega skokne i Ceca Ražnjatović.

Zagrebački, ali i hrvatski domoljubni krugovi ponovo su uznemireni još jednim ispadom gradonačelnika Zagreba “prema istoku”, a neki se s iskrenom zabrinutošću pitaju – je li Bandić ucijenjen od srpskih tajnih službi.

Naime, Milan Bandić će sutra, u ponedjeljak 11. 2. 2019.godine, na samu obljetnicu presudne bitke za Pakrac i Lipik, primiti u goste nikog drugog nego – pakračkog paroha Jovana Ćulibrka, poznatog kao ‘Niški padobranac’ zbog svoje navike da oblači uniformu i skače iz vojnog zrakoplova.

Ovaj neobični susret, na obljetnicu bitke zbog koje bi – da je loše završila – možda pao i Zagreb, uznemirio je duhove još otkako se početkom tjedna pojavio na tablici međugradske suradnje, koja je javno dostupna ali je gleda rijetko koji novinar.

Dakle, nakon posjeta Bajinoj Bašti, primanja u goste bizarnog ‘Palme’, na red dolazi i Ćulibrk, ‘niški padobranac’, autor knjiga o rocku i genocidu.

Što se zapravo događa s vječnim gradonačelnikom, teško je proniknuti – ali, nije nemoguća zajednička lista 365 i Pupovčeva SDSS-a za europske izbore ove godine. Jer Bandić koji u istraživanjima javnog mnijenja redovito osvaja jedva 3-4 posto povjerenja glasača, vjerojatno se razletio na sve strane samo da bi prikupio što veći broj onih koji će glasovati za njega i njegovu stranku. Bandić zna trgovati pa nije ni čudo što u goste prima razne ‘Palme’ ‘niške padobrance’ i Ćulibrke, jer će to znati verificirati ‘etno biznismen’, kako su ga od ‘milja’ prozvali pojedini mediji, Milorad Pupovac.

Tko zna koga će još u svoje zagrebačke odaje za vrijeme kampanje još primiti Milan Bandić, možda će zagrljen zapjevati s Mitrom Mirićem omiljenu mu pjesmu ‘Ne može nam nitko ništa’, a zluradi bi mogli reći da nije nemoguće da s niškim padobrancem Ćulibrkom jednoga dana a možda i prije s padobranom do njega skokne i Arkanova Ceca Ražnjatović.

Autor: 7Dnevno
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});