fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

BIZARNO Mumificirao majku da nastavi primati njezinu socijalnu pomoć; poštar mu pomrsio planove

Autor: Dnevno.ba

Austrijska policija otkrila je tijelo 89-godišnjakinje koja je preminula prije više od godine dana i koju je njezin sin mumificirao u podrumu kako bi i dalje mogao primati njezinu socijalnu pomoć.

U priopćenju policije naveli su da je žena koja je bolovala od demencije, preminula u lipnju prošle godine.

“Muškarac u dobi od 66 godina čuvao je njezino tijelo u podrumu kako bi i dalje mogao primati novac”, rekla je policija.

Osumnjičeni muškarac živio je s majkom u blizini Innsbrucka u austrijskoj regiji Tirol, piše Guradian.

Tijekom ispitivanja, priznao je da je nakon majčine smrti zaledio njezino tijelo pomoću vrećica s ledom te ga odnio ga u podrum kako bi otklonio neugodne mirise. Zatim je tijelo omotao tkaninom da upije eventualne tjelesne tekućine.

”Majku je prekrio pijeskom za mačke i ono se nakon nekog vremena mumificiralo”, rekao je Helmut Gufler iz austrijske policije.

Kad se njegov brat došao raspitivati za majku, rekao mu je da je ona u bolnici. Osumnjičenik je svaki mjesec primao majčinu socijalnu pomoć, ali novi je poštar zatražio da osobno vidi primateljicu pomoći. Kad je sin to odbio, poštar je slučaj prijavio vlastima. Tijelo žene otkriveno je u subotu.

Osumnjičenik je od lipnja 2020. primio oko 50.000 eura majčine pomoći. Obdukcija je pokazala da nije ubio majku, već je ona umrla prirodnom smrću. Osumnjičeni je na koncu optužen za prijevaru sa socijalnom pomoći i za skrivanje trupla.

 

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});