fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

GROM DJEČAKU (7) OTKINUO NOGU! OTAC: “Vikao sam, Pavle, ne ostavljaj me… Umro mi je na rukama”

Autor: Dnevno.hr

PANČEVO - Nakon što su mediji objavili vijest o tragičnoj smrti nesretnog sedmogodišnjeg dječaka iz Pančeva kojeg je za olujnog nevremena smrtno pogodio grom, oglasio se i njegov očajni otac Pero Gavazović:

“Pored Pavla imam još troje maloljetne djece. Preksinoć su se u igrali u dvorištu ciglane koja je pokraj naše kuće… Kada je počelo nevrijeme, supruga je otišla po njih i odvela ih kući. Međutim, Pavle je ostao na dvorištu, pokraj šupe”, izjavio je otac preminulog dječaka.

“Čuo sam kako je nešto jako udarilo pokraj kuće. Mislio sam da je grom pogodio obližnje stablo, pa sam bos istrčao i vidio Pavla kako leži na betonu. Držao se za nogu i rekao mi da ga je tu ‘opalio grom’. Plakao je i zvao pomoć. Pritrčao sam mu, a on je počeo gubiti svijest. Odmah sam pozvao Hitnu pomoć koja je brzo stigla i unijela ga unutra, a ja sam pošao s njima. Bio je u nesvijesti… Molio sam ga da otvori oči, da se probudi, da ne ostavlja tatu, da izdrži… Umro mi je na rukama pored bolnice”, prisjetio se uplakani otac.

“Grom ga je udario u nogu i potpuno je otkinuo. On je prvo davao znake života ali je, nažalost, ubrzo preminuo. Strašno”, izjavila je šokirana susjeda obitelji Gavazović.

Autor: Dnevno.hr
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});