fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Maja Čengić Miralem imala prometnu nesreću

Autor: Dnevni avaz

SARAJEVO - Poznata bh. voditeljica Maja Čengić-Miralem sinoć je oko 22:30 sati na magistralnom putu M-5 Sarajevo-Pale imala prometnu nesreću dok je se sa svojom kolegicom Lejlom Durmo vraćala s jednog događaja, koji je bio na Jahorini.

– Imali smo traumu. Nije mi dobro od ovoga svega. Vrag je odnio šalu s ovim ubojicama na cesti. Sinoć smo Lejla i ja uz samu Božiju pomoć ostale žive. Vraćale smo se s Jahorine s jednog poslovnog druženja. Vozila sam ispod dozvoljene brzine 45 kilometara na sat, vozilo je bilo ispravno i mi smo bile najnormalnije. U jednom trenutku smo vidjele idiota, kako drukčije nazvati čovjeka, za kojeg ću poslije saznati da je vozio sa oko 2 promila alkohola u krvi. Udario nas toliko silinom da smo se počele okretati i sami Bog nas je spasio što nismo završile u provaliji, koja se nalazila pet metara od mjesta gdje smo se mi zauzavile – ispričala je Maja Čengić-Miralem za “Avaz”.

Policijski službenici, hitna pomoć i vatrogasci u rekordnom vremenu došli su na mjesto nesreće.

– Policajci su odmah rekli da je to uobičajno mjesto preticanja na punoj liniji. Nije mogao samo ubiti mene i Lejlu, tu je bilo još jedno vozilo u kojem se nalazila jedna mlada djevojka, koja je isto u potpunom šoku. To su ubice na cesti, to je strašno. Tek kada je ovaj tjelesni šok prošao, danas su uslijedile posljedice. Lejla je s okovratnikom išla na snimanje, a mene boli lijeva strana glave od udara – kaže bh. voditeljica.

Podrška je stizala sa svih strana.

– Posebno bih se zahvalila Gordanu Radiću – Gogiju i njegovoj supruzi. Svi su se zadesili tu, jer su se vraćali s tog događaja. Nema ko nije zvao, od gradonačelnika pa nadalje. Također zahvaljujem se i osoblju hotela “Termag” na Jahorini – rekla je Maja Čengić-Miralem.

 

Autor: Dnevni avaz
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});