fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Demokratski izabrano slobodno zidarenje

Autor: Hrvatin Tomašević / Dnevno.ba

MOSTAR - Ljudi su to koji žive na jedan lažni način, a vjeruju u potpuno drugačije. Arhitektura demokratski izabranog slobodnog zidarenja leži na tri postamenta: poklonici - oni koji bi iz svoje neslobode misli i djelovanja i oni kojima imponira da vjeruju u VRHOVNA BIĆA-lidere i kao takvi rado bi se pridružili, ipak, slobodnom zidarenju, drugi - udvornička bića-isključivo su muško društvo, koje promiče bratsku ljubav, ne toliko, ili ipak jest, gay partnerstvo, koliko kroz poslovno interesne veze i pohodovanja braći da mlate lovu iz javnog novca, treći - vrhovna bića su-lideri koji određuju tko će od pomenutih kandidata krenuti put uspjeha u politici, u sudstvu, u policiji ili u financijske institucije...u lovu!

Očaravajući oblik jedinstvene veze među muškićima! Javnosti je poznato da se sastaju, neformalno, na čudnim mjestima: kafančugama, podrumima-valjda vinskim, ako ih slučajno kamere i ulove, imaju tajne znakove s kojima se dogovore-kako dalje da formaliziraju međusobno slobodno zidare na cijelom području u vlasti VRHOVNIH BIĆA…lidera!

Tjerali bi narod da zidari samo za njih, ali oni nebi, da plate ni rad ni hranu. Namjere su im redovito nečasne! Nikada neće moći pobjeći od svoje prošlosti!

Jedan od najvećih grijehova VRHUNSKIH BIĆA, protiv kojeg moramo ustati, jeste stalno podcjenjivanje i zanemarivanje stanja u kojem se nalazi narod, u koje, vjeruju, oni ih predstavljaju… Mimo svojih obaveznih LOŽA! Izostanak potpune analize kraljevskog zidarenja, prethodnih i budućih događaja, procesa i stalnih promjena-KRIZA u odnosima političkih snaga na području vlasti VRHOVNIH BIĆA ali i utjecaja MEĐUNARODNOG ZIDARENJA na iste, rezultiralo je grijehom njihovim. Nepromjenjivo! Jasno Vam je sada da su potpune neznalice, osim u zidarenju-koje je i samo po sebi tajno: u riješavanju mnogih, svakodnevnih zadaća do onih od nacionalnog značaja… Ni maltera za dobre i zdrave temelja da zamješaju! Toliko su ogrezli u korupciju, kriminal, sitnosopstveništvo samomuško (gay da ili ne?) poduzetništvo, da su naprosto potpuno zaboravili na osnovna načela javnog djelovanja i posla. Lako objašnjivo, jer poslanstvo njihova zidarenja je isključivo vjerovanje i materijani doprinos i zdravstvena dobrobit VRHUNSKOM BIĆU i samo njemu!

Demokratski izabrano slobodno zidarenje nema namjeru, niti želi da mislite, da su mogli učiniti za Vas nešto, prije i jedino nego što učine za VRHOVNA BIĆA, pa onda i za sebe!

Najopasnija od svega jesta da zidarenje, u našem slučaju, smatra kako VRHUNSKA BIĆA nikako ne mogu griješiti- bezgrješna su! Naime, au contraire, narodi-građanstvo kroz javno iznošeno mišljnje, smatra da su VRHUNSKA BIĆA potpuno izgubili sposobnost, najosnovnijeg predviđanja pravca razvijanja društvenih i političkih zbivanja. Druga pak, već, tradicionalna greška je da ta BIĆA-imaju potpuno pogrešne procjene kod donošenja političkih odluka i dogovora a koje su od nacionalnog značaja! Nadalje, pa zbog svega toga, metode kojima se služe su puzajuće, ništavne i razarajuće, nisu nikave VRHUNSKE a niti evolucijske, po narode koje predstavljaju. Dakako, da bih takvih grešaka mogli nabrajati do u nedogled. Naravno, jasno Vam je da do ispravaka zidarenja-nikada doći neće. Posljedice takva zidarenja su katastrofalne. Gdje god pogledate i šta god vidite samo je potpuno iskrivljena cijela društveno-politička arhitektura na području vlasti VRHUNSKIH BIĆA!

Nema sumnje, da bi, zapravo, udvornička bića, sada željela napustiti dobro naplaćeno zidarenje o nagodbu za Vašu sudbinu. Vrijeme bi provodili na ladanju, iza visokih bedema svojih okućnica, pod krinkom u vjerovanju VRHUNSKIM BIĆIMA, onanušući nad jadom, ćemerom i bijedom koja se izgradi iznjihove izdrkotine zidarenjem. Pri tome su se dobro povezali s konstitutivnim samomuškim izgraditeljima, o, i načinu, i pravilima, kako da nas VRHUNSKA BIĆA i dalje iskorištavaju!

Iz takva zidarenja, moramo izvući, posebice, dva zaključka: Prvi-kad su već naumili, nabrzimo ih, neka idu, dakako, samo s kesama, kako su i došli među nas, praznih džepova, jer nisu ni izgradili ništa a bili su slobodni, da rade što hoće! Drugi-treba imati pred očima nadolazak novih zidara. Što nose u rukama? Imaju li oraha u džepovima, prstićima van pekmeza. Kakva im je vjera,da možda i oni vjeruju samo u VRHUNSKO BIĆE-lidera? Naime, valjalo bi podržati i pomagati razvijanje novih demokratskih snaga-stranaka, zidarenje ne vjeruje u pluralizam stranačja, omogućiti da preko njih dođe do izražaja, demokratska sadržina hrvatskog naroda u BiH, koji se bori za nacionalnu ustavno-pravnu jednokopravnost. Moramo imati politiku, koja će se voditi i provoditi kroz narod. Onda, nikakvo VRHOVNO BIĆE, nikakvi lideri, nikakvi kultovi ličnosti i tamo neka tajna društva i neformalno druženje za uprihodavanje javnog novca!

U svezi s tim, iz toga proizlazi zadaća, za Vas ljupke mi Hrvatice i dragi moji Hrvati, komšije Bošnjaci i braćo Srbi, da i te kako morate utjecati na demokratske procese, izboriti se za pozicije s kojih će te odstraniti domoljube ovječane zidarenjem, čiji je grijeh,da su interese VRHUNSKIH BIĆA stavili ispred nacionalnih, stoga su ucjenjeni, spremni ići i dalje putem slobodnog zidarenja, putem nacionalne i izdaje Vaše vjere i crkve, što godinama već punom parom i punih džepova čine!

Molim Vas, nikako nemojte misliti da je ovo poziv na osvetu spram VRHOVNIH BIĆA, neka njih dole, zabijenih u tajnama podrumskih protokola! Ma kakva osveta, pošaljimo im poruku, da im mora postati jasno i nedvosmisleno-kako dalje,u cijelosti, rješavanje nacionalnih interesa Hrvata mora biti lišeno bilo kakva zidarenja! Molim Vas, dajte da čujem? Što to imamo danas? Koji su to stranački programi, kad je zidarenje protiv stranačja! Koji su to interesi VRHUNSKIH BIĆA? Da li je to: entitet, republika, koje su to nacionalne institucije? U okviru i sadržaju čega? Znate li to? Da li itko više zna, što se stvarno događa? Tvrdim Vam, da slobodno zidarenje skupa s bezgrješnim VRHUNSKIM BIĆEM, ne zna…ili bar, ne zna kako da to zidarenjem postigne!

Konkretni nedostaci zidarenja, u tom pogledu su na pr. činjenice da ta udvornička bića, koja su i u javnosti raskrinkana, da se sastaju u potpunoj tajnosti, izgleda, ovise od međunarodnih kraljevskih zidara, da im je jedina borba koju vode, ona za dobrobit VRHUNSKOG BIĆA,i za svoje tajno i tamno zidarenje! Sa stanovišta nauke o društvu, takav slučaj se naziva fenomenom-DEMOKRATSKI IZABRANOG SLOBODNOG ZIDARENJA (molim objašnje za javnost od naših vrlih znanstvenika: Ivana Vukoje i Slave Kukića) jer zidari postižu sasvim obrnute rezultate: jačanjem svojih pozicija, učvršćivanjem koruptivnog sustava, jačanje tajnih samomuških društava, dakle, sve obrnuto zdravom razumu, koje poziva na trajno rješavanje nacionalnog pitanja Hrvata,koji žive na području vlasti VRHUNSKIH BIĆA! Pitam Vas, jesmo li mi narod: kolebljivaca, kukavica, poltrona?

Sve ove nabrojano, moralo bi biti dovoljno, da Vam ukažu na svu opasnost zidarenja, ako ostane za buduće naraštaje! Već sada, naziru su izazovi preko kojih su otvorena pitanja opstanka i ostanka: kamo je nestao hrvatski narod, nakon što je ostavio dubok trag u povjesti BiH – svojoj djedovini! O zidaranju ste čitali ovih dana, što u ovom kazivanju ne znači, da nema istine, što Vam je izručih! Bog želi da služim narodu svom, a to ne mogu skrivajući se i šuteći! Nisam slobodni zidar, koji se u tajnosti tamnih podruma, zakljinju da vjeruje u bezgrješno VRHUNSKO BIĆE! Zahtjevam odgovor: što to Hrvatski narod hoće?

Autor: Hrvatin Tomašević / Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});