Dragan Čović u Derventi posjetio istaknutog člana SNSD-a Radovana Pazurevića!

Autor: Dnevno.ba

DERVENTA - Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović nakon obilaska proizvodnog pogona tvornice obuće Sanino d.o.o u Derventi s direktorom Radovanom Pazurevićem, istaknuo je kako mu je iznimno drago što Bosna i Hercegovina može konkurirati na svjetskom tržištu, te kazao kako Sanino d.o.o. može i mora biti primjer drugim tvrtkama kada su u pitanju uspješna proizvodnja i poslovanje.

Direktor Pazurević upoznao je predsjednika Čovića s djelatnostima tvornice, te istaknuo kako se na godišnjoj razini proizvode preko milijun i 650.000 pari obuće. Posebno je ponosan na partnerstvo s renomiranom tvrtkom Adidas, za koju su u samo prošloj godini izradili preko 800.000 pari kopački Copa Mundial.

Tvornica obuće Sanino d.o.o. Derventa je osnovana 1999. godine, a već sljedeće godine ulaze u partnerski odnos s Adidasom, koji je prepoznao kvalitetu njihove proizvodnje.

U obilasku tvornice uz predsjednika Čovića nazočio je i Marijan Kljajić predsjedatelj Općinskog vijeća Derventa, navodi se u priopćenju HDZ-a BiH.

Dodajmo kako je Radovan Pazurević istaknuti i poznati član SNSD-a, jedan od najodanijih kadrova Milorada Dodika.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI