fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

(FOTO) IPAK NIJE KRAJ? Igor Kojić otkrio s kim ljetuje, a ove emotivne objave želite vidjeti!

Autor: Dnevno.ba

Igor i Severina u javnosti nisu viđeni od ožujka prošle godine, no ako je suditi po objavama koje Igor čuva na svom profilu, nije sve izgubljeno.

Nagađanja o tome jesu li Severina i Igor Kojić još uvijek zajedno, iako je potvrđeno da su službeno u braku, počela su biti glasnija dolaskom toplijih dana i godišnjih odmora. Kako se prati gotovo svaki korak popularne pjevačice, tako se u stopu prati i Igorovo kretanje, iako on vrlo malo toga odaje putem društvenih mreža.

I dok Igora češće viđamo u društvu njegovih prijatelja, Severina na brojne evente dolazi sama. On se trenutno odmara u Crnomorskom primorju, u društvu prijatelja, a na svom Instagramu je objavio sliku iz Kotora na kojoj pozira s kumom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic)

S jednim od njih nedavno je bio i na jednoj od utakmica u Beogradu početkom lipnja na kojoj je bodrio mladu reprezentaciju Srbije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic)

Zanimljivo, svoju teoriju o prekidu mnogi potkrepljuju time da je Igor Kojić obrisao sve zajedničke fotografije i videe sa Severinom, no on to zapravo nije učinio. Točnije, na njegovom Instagram profilu nalaze se neke prilično emotivne objave što sa Severinom, što s njenim sinom.

Igor i Severina u javnosti nisu viđeni od ožujka prošle godine, no ako je suditi po objavama koje Igor čuva na svom profilu, nije sve izgubljeno. Kako god bilo, oboje imaju podršku svojih obitelji i prijatelja, ali i fanova, u kojem god smjeru se njihovi životu nastavili. U nastavku pogledajte dio objava.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic)

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});