fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Korisnik

NAKON DRUGOG POKUŠAJA DOŠLO JE DO DOGOVORA Split je dobio Gradsko vijeće

Autor: Dnevno.ba

Nakon drugog pokušaja ipak je došlo do dogovora te je splitsko Gradsko vijeće konstituirano. Novi predsjednik Gradskog vijeća Grada Splita je Jakov Prkić iz stranke Pametno za Split i Dalmaciju.

Nakon sjednice, koja nije trajala ni sat vremena, Jakov Prkić je stao pred medije te je odgovarao na pitanja novinara, prenosi Dalmacija Danas.

“Drago mi je da smo se uspjeli konstituirati iz drugog pokušaja, nikad nije kasno. Iskreno se nadam kako ćemo zajedno raditi savjesno i odgovorno, prvenstveno u interesu grada Splita i Splićana. Nadam se da će rasprave na Vijeću biti konstruktivne, dobre i da ćemo izbjegavati sve što se događalo u prethodnim sazivima, poput razmaka između sjednica Gradskog vijeća i pretrpanog Dnevnog reda”, rekao je Prkić novinarima.

Na mjestu predsjednika, istaknuo je, rotirat će se iz SDP-a i Nezavisne liste Ramljak-Mamić. Od jeseni će se sjednice održavati po jedna u mjesecu, a prva će, rekao je Prkić, biti do kraja srpnja.

“Vjerojatno će se na Dnevnom redu naći zaostaci iz prethodnog saziva i neke nove točke. Prvenstveno izmjene GUP-a i Prostornog plana grada Splita”, pojasnio je na kraju novoizabrani predsjednik Gradskog vijeća Grada Splita.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});