fbpx
FENA

OBRAČUN U BANJOJ LUCI: Upucan je poznati mafijaš

Autor: Dnevno.ba

U Banjoj Luci se sinoć dogodila pucnjava u kojoj je ranjena jedna muška osoba. Kako saznaje Srpskainfo, upucan je Dejan Kostić Dela.

O samoj pucnjavi se zna malo s obzirom na to da nema službenih izjava iz banjalučke policije, međutim lokalni mediji saznaju od očevidaca da se čulo pet do šest pucnjeva te da je nakon toga Dejan Kostić primljen u Sveučilišni klinički centar Republike Srpske.

Zdravstveno stanje ranjenog nije poznato.

Kostić je javnosti postao prepoznatljiv nakon što je objavljena užasna snimka na kojoj muči konobara, za što je kasnije i osuđen. Bio je u zatvoru šest mjeseci gdje je također imao problema s osobljem, odnosno s kuharom. Nakon toga je discipliniran i zabranjene su mu mnoge aktivnosti.

To mu nije bio prvi put u zatvoru, s obzirom na to da je 2011. godine osuđen na pet godina, zajedno sa Slavišom Ćulumom i Dejanom Čajićem, zbog pokušaja ubojstva Jovana Jošila u travnju 2010. godine.

Zatim je, kako piše UNA TV, 2016. godine bio uhićen zbog sumnje da je godinu ranije, zajedno s još jednom osobom, opljačkao firmu Hidroinženjering, kada su iz ukrali oko 12.000 maraka.

U javnost je dospio i dva puta kada je izboden nožem u Banjoj Luci.

 

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI