fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Pronađena tijela dvoje utopljene djece

Autor: Dnevni list

NOVI KNEŽEVAC- Tijela četrnaestogodišnje djevojčice i jednog dječaka koji su se u subotu utopili u Tisi pronađena su jučer oko podneva, potvrdio je srbijanski MUP, prenosi N1. Ronioci su tijela izvadili iz rijeke nedaleko od divlje plaže gdje su se djeca kupala. Tijelo jednog dječaka još nije pronađeno.

Pretraga terena nastavljena je jučer ujutro oko 11 sati. Policiji su se pridružili ronioci iz Sente, a pozvani su i svi ribolovci da pomognu, tako da će potraga biti intenzivna.
Petoro djece otišlo je u subotu na kupanje na improviziranu plažu do koje se teško dolazi.
Troje djece u subotu se utopilo Tisi, u Novom Kneževcu, a kako su mediji prenijeli utopili su se djevojčica stara 14 i dva dječaka stara 12 godina.
Kako prenosi ‘Blic’ tragedija se dogodila kada je 15-godišnju Kristijanu povukla voda i ona se počela daviti jer nije znala plivati, a dvojica njezinih prijatelja Laslo i Danijel, skočili su u rijeku u nakani da je spasu, ali se sve troje utopilo u Tisi.
Na divljoj plaži nadomak Đale u vrijeme tragedije bile su još dvije djevojčice koje nisu ulazile u vodu kada se zbio tragičan događaj.
Nestanak djece u rijeci prijavljen je policiji u subotu oko 16 sati, a policija Novoga Kneževca, Žandarmerija i ronioci iz Beograda do kasno u noć bezuspješno su pretraživali nepredvidivu Tisu. Kako neslužbeno doznaje Radio televizija Vojvodine, na plaži u Đali je bilo petero djece, bez pratnje odraslih osoba.
Za samo sedam dana u rijekama u Vojvodini utopilo se petero djece. Prošle subote na Šatrinačkom jezeru utopio se 17-godišnji mladić, a u petak oko 13 sati, dok se kupao na rijeci Tamiš u Pančevu, utopio se četrnaestogodišnji dječak.

Autor: Dnevni list
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});