fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

TUGA U ČAPLJINI: Sutra će pokopati djevojku koju je ubila pijana HAC-ovka

Autor: Index.hr

ČAPLJINA - Velika tuga vlada u Čapljini nakon što je u strašnoj nesreći u utorak navečer u Splitu poginula 19-godišnja Marija Ćorić.

Ona je studirala u Splitu, a život joj je prekinula Ivana Tena Gotovac koja je pijana Audijem prošla kroz crveno svjetlo i usmrtila je.

Gotovac je zaposlena u HAC-u gdje je prodavala ENC pakete za plaću od oko 6 tisuća kuna. Na društvenim je mrežama objavila više fotografija na kojima pozira s alkoholom.

Sprovod tragično stradale djevojke u petak u 16 sati

Sprovod Marije Ćorić održat će se sutra u 16 sati u mrtvačnici Kristova Uskrsnuća u Čapljini.

Pogrebni obred obavit će se na groblju Sv. Franje u Čapljini, a obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 15 sati.

Tragično preminula Marija bila je studentica Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije u Splitu. Tek je upisala fakultet i doselila u Split, bila je brucošica.

Njen se fakultet od Marije oprostio na svojim Facebook stranicama.

Od Marije se oprostio njezin fakultet

“Neopisiva tuga zavladala je našim srcima kada smo primili informaciju kako je ugašen mladi život, kako nas je prerano napustila draga kolegica, prijateljica, studentica sa FGAGa- Marija Ćorić.

U ime djelatnika, studenata i Studentskog zbora Fakulteta građevinarstva arhitekture i geodezije izražavamo sućuti obitelji, prijateljima poznanicima i bližnjima.

Nadamo se da se kako će nas tvoj osmijeh pratiti od gore, tvoja snaga pratiti na našem putu i nadamo se kako se slične tragedije više nikada neće ponoviti.

POČIVALA U MIRU ! Marija Ćorić 1999.-2018.”, napisali su.

Autor: Index.hr
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});