googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

VIDEO (FOTO): U Kočerinu sve vidljivije posljedice proteklih izbora!

Autor: Dnevno.ba

KOČERIN - Uredništvu portala Dnevno.ba danas je proslijeđena nekolicina fotografija s velikim oštećenjima ceste na širem području Mjesne zajednice Kočerin, inače ponajveće mjesne zajednice na području Širokog Brijega.

Čitatelji nas uvjeravaju kako je riječ o posljedicama proteklih izbora, međutim oni ništa ne zamjeraju “nelegitimnom” Željku Komšiću nego legalnim i legitimnim predstavnicima hrvatskog naroda na čelu s HDZ-om BiH.

“Neposredno pred same izbore krpili su rupe na cestama po prilaznim putevima središtu Kočerina, ali eto kako su profesionalno sve to odradili vidljivo je u tome kako su usljed sve češćih padalina na cestama te iste rupe sada u još gorem stanju, jer se iz dana u dan šire baš kao što se proširuje i Čovićev monopol nad hrvatskim narodom u Bosni i Hercegovini, pa ako nam tako krpe rupe po cestama zamislite kako su samo profesionalni i poduzetni u drugim projektima”, napisao je uz priložene fotografije jedan od naših čitatelja iz Kočerina, koji želi ostati anoniman, jer nas uvjerava da je ovdje takva situacija da bi vjerojatno odmah dobio kartu u jednom pravcu za Njemačku ili Irsku ukoliko bi se potpisao svojim imenom i prezimenom.

“Gore je nego u Titino doba, jer Kočerin je postao zadnja rupa na svirali u Širokom Brijegu budući da još uvijek naša župa broji 3.000 stanovnika, koji su tu stalno nastanjeni, međutim zahvaljujući našim vlastodršcima ceste su nam u sve lošijoj situaciji, na vodovod čekamo od 1984. godine, jer nam ga danas obećavaju isti oni koji su nam ga obećavali prije 35 godina, nemamo ni spomenika za poginule branitelje, a dom (nekoć poljoprivredna apoteka) u središtu Kočerina izgleda kao da je tu pala atomska bomba. Obećavali su nam kod škole i nekakve podvožnjake-nadvožnjake, međutim iz godine u godinu situacija je sve lošija i mogli bi danonoćno nabrajati negativne pojave u našem mjestu. Možda je donekle i do samih žitelja, ali daleko najveću krivicu ipak snose oni koji su na vlasti, a koje smo, između ostalog, moram reći i nažalost, birali i mi Kočerinjani”, dodao je naš čitatelj u svome dopisu.

NAPOMENA: Svakako pogledajte video prilog nekoć jako gledane emisije TV Sarajevo pod nazivom “Znanje i imanje”, jer su naši legalni predstavnici još tada za Kočerin obećavali brda i doline. Kako tada tako i danas.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});