googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

VLADO MARUŠIĆ: Robovi svoje savijesti!

Autor: Vlado Marušić / Dnevno.ba

MOSTAR - Ono što istinski domoljubi, rodoljubi i bogoljubi odavno znaju opet se po tko zna koji put potvrdilo u praksi. I opet u ove vrele kolovoške dane ljeta gospodnjeg 2019. godine. Cijeli državni vrh RH koji predvodi HDZ je zajedno sa SDP predvodnikom sotonske lijeve Hrvatske jedinstven u osudi tzv. “ksenofobnih i rasističkih“ izjava djelatnice veleposlanstva RH u Berlinu Elizabete Mađarević koja je na svom facebook profilu objavila neka svoja promišljanja, premda ona tvrdi kako joj je profil na kojemu su objavljene te izjave hakiran!

Predsjednica RH K.G.K.je pozdravila žurnu i promptnu akciju ministarstva vanjskih poslova i integracija na čijem je čelu novi ministar Gordan Grlić Radman (koja asocijacija na omraženog crvenog kmera Gorana Radmana, bivšeg glavnog urednika HRT-a!),koji su povukli djelatnicu Mađarević iz veleposlanstva dok se ne utvrde sve činjenice i okolnosti u svezi tih izjava. Ona je rekla kako su “ izjave koje potiču rasizam neprihvatljive“. Isto tako napomenula je: “Nasuprot pojedincima u Hrvatskoj službi vanjskih oslova, promicati domoljublje, profesionalnost, otvorenost prema svijetu i zaštita hrvatskih državnih interesa te vrijednosti na kojima je utemeljena moderna hrvatska država“. Premjer Plenković je također pozdravio reakciju navedenog ministarstva napomenuvši kako su izjave djelatnice Mađarević “katastrofa“ ukoliko joj profil nije bio hakiran. Napadima na djelatnicu veleposlanstva pridružuje se i onaj u svemu i svačemu anti-protivni, predvodnik sotonističke stranke i sljedbenik krvave zvijezde petokrake Davor Bernardić ispred SDP-a.

Predstavnici HDZ-a i SDP-a su konačno ovim svojim izjavama otkrili svoje pravo lice velike lijevo-(desne)???? koalicije na koju su mnogi ukazivali ali ih nitko nije uzimao za ozbiljno. Kako ničije izjave ne treba uzimati zdravo za gotovo potrebito je razmotriti i reakciju, odnosno odgovor prozvane ElizabteMađarević, po principu audiatur et alterapars (neka se čuje i druga strana) koja je rekla između ostalog kako joj je profil hakiran i gdje su javno objavljena neka njena privatna promišljanja na zbivanja u RH i u Europi. Ona je između ostalog rekla: “Imam svoje konzervativne stavove od kojih ne odstupam i koje dijelim slobodno jer živim u slobodnoj zemlji a koji su zasnovani na činjenicama. Ili više ne smijemo biti misleća bića i imati slobodu govora? Ako nekome treba objašnjavati kako je Europa demografski izgledala prije koje desetljeće i kroz čitavu povijest neka samo okrene demografsku statistiku“.

Konačno što je to izjavila ili je prethodnih godina izjavljivala djelatnica veleposlanstva RH u Berlinu Elizabeta Mađarević da bi je tako žučno napali i lijevi i desni predvodnici hrvatske politike u RH čineći tu misterioznu, i nadasve neprirodnu i bogohulnu koaliciju protiv koje je cijeli domoljubni i katolički puk RH? Između ostalog ona je (ako je) izjavila slijedeće:
-kako je samo „bijela“ Europa “čista“,
-kako je samo „bijela“ RH „čista“,
-kako je širila antimigrantske teze,
-kako je napadala LGBT zajednice,
-kako je napadala Istanbulsku konvenciju i Marakeški sporazum,
-kako je napadala sve one koji legaliziraju abortus u čemu ima identične stavove kao Željka Markić.
-zamjerila je Angeli Merkel “nedostatak vlastite kulture“,

I sada je djelatnica veleposlanstva u Berlinu Elizabeta (Elza) Mađarević suočena s napadima od samog državnog desno-lijevog vrha RH kako širi ksenofobne stavove i promiče rasizam, što je suprotno „hrvatskim državnim interesima te vrijednostima na kojima je utemeljena moderna hrvatska država“ kako to u užasno ružnom kontekstu reče predsjednica RH. Ukoliko su stavovi i mišljenja Elizabete Mađarević suprotni hrvatskim državnim interesima i vrijednostima na kojima je utemeljena moderna hrvatska država onda doista ja kao i milijuni domoljubnih Hrvata RH i diljem cijelog svijeta doista ne znamo koje su to vrijednosti. Ili možda vrijednosti kojima se štite državni interesi RH i vrijednosti na kojima je utemeljena RH nisu isti u glavama K.G.K., Andrea Plenkovića te mnogih drugih odnarođenih hrvatskih elita bilo da su iz lijeve ili desne svehrvatske zločinačke i sotonske koalicije, nisu kompatibilni s državnim interesima i temeljima na kojima je RH zasnovana u glavama milijuna domoljubnog i katoličkog puka hrvatskog naroda diljem RH i cijelog svijeta koji predstavljaju još uvijek ogromnu većinu u odnosu na K.G.K.,Plenkovića, Bernardića i ostale briselske sluge, konjušare, poslušnike i kukavice? Možda ni Bog u kojeg vjerujemo (ako vjerujemo) nije isti u mojoj glavi i u glavi navedenih hrvatskih predstavnika kojima su izjave Mađarević rasističke i ksenofobne. Možda su vrijednosti kojima se štite državni interesi RH i temelji na kojima je zasnovana RH u glavama navedenih predstavnika RH slijedeći:

-antifašizam i antifašistička borba,
-različitost koja podrazumijeva pravo LGBT zajednica na sklapanje tzv. “braka“ i usvajanje djece,
-pravo žene na abortus,
– pravo na eutanaziju,
-pravo na legaliziranje indijske konoplje u tzv. “medicinske svrhe“,
-pravo na tzv. “kurikularnu reformu“, koja podučava djecu kako svatko ima pravo biti što želi pa i tzv. “treći rod“,
-Istanbulska konvencija koja propagira sve protubožje i protuprirodne zakone,
-Marakeški sporazum koji zagovara nekontrolirani priljev izbjeglica u kršćansku Europu, i RH,
-Kriminaliziranje starohrvatskog pozdrava ZDS što je drugo ime za kriminaliziranje Domovinskog rata,
-Zabrana javnih nastupa u nekim mjestima RH, Istri, te mnogim državama svijeta najveće hrvatske glazbene zvijezde, domoljuba, rodoljuba i Branitelja M.P.Thompsona dok osvjedočeni četnici i njihove družice to nesmetano čine diljem RH,
-Ne osuđivanje izjava četničkih ideologa u RH, Pupovca, Stanimirovića te srpskog patrijarha Irineja, mnogih saborskih zastupnika, novinara, glumaca i javnih osoba protiv državnih interesa i vrijednosti na kojima je istinski utemeljena RH, a svi žive jako lagodno i ugodno u njoj i od nje.

Ukoliko su to hrvatski državni interesi ili ukoliko su to vrijednosti na kojima je utemeljena moderna hrvatska država ja na takve interese i vrijednosti piškim i kakim i pozivam sve one koji misle kao ja da učine isto. Nakon tih radnji pozivam sve one koji misle kao ja da zajedno pljunemo na teinterese i vrijednosti, otresemo noge poput Isusovih učenika kada su napuštali gradove koji ih nisu prihvatili kao ni Isusove riječi koje su izgovarali, te ostavimo takve interese i vrijednosti te države da čeka sudbinu Sodome i Gomore.

Interesi i Vrijednosti koje su u suštoj suprotnosti s interesima i vrijednostima K.G.K., te cijelog državnog vrha RH koje zagovara moja malenkost a nadam se i milijuni drugih Hrvata diljem svijeta su sadržani u:

1.Vrijednostima koje zagovara Sveta Katolička i Apostolska crkva u Hrvata,

2.Vrijednostima koje proistječu iz Domovinskog rata u RH.

U tim vrijednostima sadržani su i svi interesi hrvatske države. A Sveta Katolička i Apostolska crkva u Hrvata zagovara Božje Riječi sadržane u Njegovim zakonima koji kažu kako:

-nema legaliziranja protuprirodnih i protubožjih zajednica istospolnih osoba koje su nastrane, izopačene osobe s podvojenom osobnošću, i koje treba liječiti a najbolji lijek za njih je prihvatiti svoj život kao grješan te se okrenuti Bogu koji će im jedini pomoći ukoliko prihvate svoju grješnost i prihvate Boga i njegove zakone,

-nema legaliziranja abortusa kao najgore vrste ubojstva začetog a ne rođenog čovjeka, što je smrtni grijeh od kojeg nema većeg jer se ubija onaj koji se ne može braniti, i za koji grijeh će jednako odgovarati oni koji su ga direktno izvršili, koji su na nj pristali i oni koji su učinitelje takvih zločina nagovorili na njega, kao i oni koji su ga legalizirali,

-nema eutanazije kao ubojstva živa čovjeka na njegov nagovor ili po svom nahođenju, jer nitko osim Boga nema pravo dati i nekome uzeti život,

-nema legaliziranja indijske konoplje u tzv. “medicinske svrhe“ što je prvi korak u ozakonjivanju težih opojnih droga a sve pod krinkom njihovih čudovišnih medicinskih učinaka što je djelo Sotone koja na sve načine želi uništiti život na ovoj zemlji a droga je jedan od najučinkovitijih načina za to,

-Nema nikakvih vrijednosti u IK (Istanbulskoj konvenciji) koja zagovara protuprirodne i protubožje zakone kojima se na mala vrata uvodi treći rod, dok je legaliziranje istospolnih zajednica te usvajanje djece u te zajednice postalo normalna stvar u velikoj većini država svijeta,

-Nema nikakvih vrijednosti u Marakeškom sporazumu koji pod krinkom zaštite državnih granica EU zagovara sve veći i nekontrolirani priljev izbjeglica u nju, čime se ruši identitet kršćanske, odnosno “bijele“ Europe na što opravdano ukazuje djelatnica veleposlanstva RH u Berlinu Elizabeta Mađarević jer veliki dio EU više sliči na Palestinu i Afriku nego li na tradicionalnu kršćansku Europu koja je i opstala kroz vjekove upravo iz jednog jedinog razloga: Jer je bila većinski kršćanska kao i RH a netko sada pod krinkom razno-raznih sporazuma, ugovora, interesa i vrijednosti te kršćanske interese i vrijednosti želi uništiti. A sve pod maskom tzv. “različitosti“ koja je ugrađena u sve Ustave država svijeta.

A različitost kao sinonim uopće nije sporna no što je ona u stvari? Ta sami Bog je stvorio različite vrste životinjskog i biljnog svijeta i to je njegova zamisao ali nikada mu zamisao nije bila da se iste jedinke razmnožavaju međusobno jer je to protuprirodno i suprotno Njegovom naumu što Sotona kroz svoje namjere upravo i čini a što brane i zagovaraju i K.G.K., Plenković te cijeli državni vrh RH za kojeg, gle kakva paradoksa, glasuju Hrvati na svim izborima od završetka Domovinskog rata u RH do danas.

Vrijednost i interesi koji proistječu iz Domovinskog rata ne treba posebno naglašavati. Oni su dani i zadani svima nama i u suštoj su suprotnosti s tzv. “interesima i vrijednostima“ antifašističke borbe što je drugo ime za zločinačku zvijezdu petokraku koja je rušila Vukovar, Dubrovnik, Petrinju, Škabrnju, Gospić, Zagreb, Šibenik, Zadar, sve gradove pod kontrolom Hrvata i Muslimana u BiH, i na Kosovu. Zvijezda petokraka koja je pobila nedužne hercegovačke fratre 1945. godine, koja je pobila preko 500 000 nevinih Hrvata, svećenika, i časnih sestara na Križnom putu. Sve je to činila ista zvijezda petokraka, ista zločinačka ideologija koja preobučena u novo ruho antifašizma nastavlja svoje najgore fašističko djelovanje i kao takva je uspjela svoj sinonim antifašizma ugurati i ustav RH iz kojeg ga treba pod hitno izbaciti, no tko će to učiniti kada imamo takvo državno rukovodstvo koje se pjeni, reži, vrišti na izjave djelatnice veleposlanstva RH u Berlinu Mađarević koja je samo rekla istinu koja boli ali istinu od koje se ne može odstupiti inače prestaješ biti rob svoje savjesti, čiji robovi su odavno prestali biti K.G.K, Plenković te svi drugi koji im daju podršku. A onaj tko prestane biti rob svoje savjesti brzo bez nje i ostane. Doduše mnogi je nikada nisu ni imali jer ih more grijesi iz prošlosti koji im ne daju mira ni sna a ti grijesi ne dopuštaju savjesti djelovati.

Progovorivši istinu djelatnica veleposlanstva RH u Berlinu Mađarević je vratila malo sunca na umorna lica hrvatskog naroda diljem svijeta, jer ostavlja nadu kako nije sve izgubljeno u nepovrat. Postupila je onako kako je trebao svatko. Na takav se način štite svekoliki državni interesi RH i njene vrijednosti unatoč nastojanjima Sotone da te vrijednosti obezvrijedi. A promptna i žurna reakcija ministarstva vanjskih poslova i integracija protiv nje samo pokazuje čije je to ministarstvo i tko mu je na čelu imajući u vidu kako to isto ministarstvo ama baš nikada nije reagiralo na zabranu javnih nastupa M.P.Thompsona diljem Europe i svijeta kada su ti antifašisti koji su zaposjeli naša veleposlanstva i konzulate šutjeli na činjenicu kako se jednom velikom glazbeniku zabranjuju nastupi u tim državama premda mu nikada nije zabranjen javni nastup službeno ni u RH a ni van nje. Zanimljivo, kako je to ministarstvo šutjelo na te činjenice na kojima djelatnica Mađarević temelji cijeli svoj život kao i pisac ovih redaka.

Djelatnica veleposlanstva opravdano kritizira i Angelu Merkel kojoj „nedostaje vlastite kulture“ jer da je ima ne bi dozvolila toliki priljev migranata i izbjeglica u Njemačku koja postaje opasan poligon za življenje, gdje su ubojstva njemačkih državljana, silovanja, pljačke, terorizam sve učestalija pojava zbog čega je svaki drugi Nijemac proklinje iz dna dnuše i zbog čega sve više jačaju ekstremno desne stranke u Njemačkoj i diljem Europe kako bi zaštitili svoje tradicionalne i kršćanske vrednote. Svoje vrednote koje nikada neće pasti u ruke onih koji te vrednote sustavno uništavaju. A Angela Merkel je predvodnik uništavanja takvih vrednota. Kao dokaz tim tvrdnjama da je kršćanska Europa nepobjediva tvrđava i neprobojan štit su njeni čuvari Orban, Sanlvini, Kurtz, koji su zaštitili granice svoje, granice naših života neprobojnim bedemima kojima nitko ništa ne može. Nikakvi sporazumi ni konvencije. Čuvari koji se sve više obračunavaju sa zvijezdom petokrakom koja sve više nestaje s javne scene (Orban je zabranio u Mađarskoj) a s njom i svi oni koji imaju dijametralno različite interese i vrijednosti od onih koji tu zvijezdu gaze i pljuju na nju. Pljuc!

Autor: Vlado Marušić / Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});