fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Vulin žestoko napao Milanovića, zasmetalo mu i što se družio s nekim pripadnicima HVO-a…

Autor: Dnevno.ba

​Aleksandar Vučić može biti ponosan na svaki dio svoje političke biografije, a Zoran Milanović bi morao bar sebi objasniti gdje je našao opravdanje u svojoj biografiji da dijeli lekcije Srbiji, izjavio je danas ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin reagirajući na nove izjave hrvatskog predsjednika.

“Njegovo druženje s osuđenim ratnim zločincima Blaškićem, Glavašem, Hrastovim, dijeljenje odlikovanja i vraćanje činova dokazanim ubojicama, određivanje koji zločin je za osudu, a koji nije, nisu od Milanovića mogli stvoriti uzor. Milanović svakim napadom na Srbiju potvrdi da spada među gluplje političare u Hrvatskoj, a pošto je sebe proglasio za predsjednika Hrvata u Bosni i Hercegovini, onda i među političarima u Hrvata”, naveo je Vulin, priopćeno je iz MUP-a.

“Ja ne vidim problem u želji Milanovića da predsjednik Hrvatske zastupa i Hrvate gdje god da žive, ali zašto onda nije legitimno da je predsednik Srbije predsjednik svih Srba i da zastupa sve Srbe gdje god oni da žive? Ili je sve to moguće, ali samo da predsjednik Srbije nije Aleksandar Vučić”, ukazao je Vulin.

“Milanović je dokaz da je politika Hrvatske prema Srbiji mješavina zlobe, kompleksa i zle namjere”, odgovorio je Vulin.

 

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});