fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

VIDEO: Prirodna krema protiv bora

Autor: Slobodna Dalmacija

U silnoj ponudi kozmetičkih proizvoda i brendova, teško je odabrati kozmetiku koja odgovara vašem tipu kože, zaista djeluje i ne sadrži opasne i štetne sastojke. Kozmetički proizvodi koje koristimo svaki dan, kao što su na primjer kreme za lice, od posebne su važnosti. Srećom, kod nas je stigla krema, koja je napravljena od prirodnih sastojaka, vrlo je učinkovita, te ne izaziva neželjene nuspojave. Osim toga, krema nije testirana na životinjama.

Hidratantna njega

Prirodna kozmetika Lux-Factor na našem je tržištu nedavno predstavila izuzetno učinkovitu kremu protiv bora 4D Hyaluron, čiji je glavni sastojak 100% prirodan hijaluron Europskog podrijetla. Zahvaljujući svojim sastojcima, prodire u dublje slojeve kože, te je njeguje iznutra prema van. Ova nevjerojatna krema pruža fantastične rezultate već nakon 2 tjedna redovitog korištenja, vidljivo smanjuje i zaglađuje duboke bore, potiče prirodnu regeneraciju epiderme, te štiti kožu od štetnih vanjskih utjecaja. Krema je namijenjena svim tipovima kože, a u posljednje vrijeme sve je popularnija među poznatim Hrvaticama i Slovenkama, koje veliku pažnju posvećuju svom izgledu.

Hijaluron Europskog podrijetla

Generički hijaluron kineskog podrijetla nije uvijek klinički ispitan i testiran, kako bi osigurao optimalne rezultate. Srećom, 4D Hyaluron krema protiv bora razlikuje se od drugih krema jer sadrži 100% prirodan hijaluron Europskog porijekla, što joj daje jedinstvenu kvalitetu. Riječ je o vrijednom sastojku koji pruža fenomenalne rezultate u smanjenju bora i pomlađivanju kože. Europski hijaluron, pruža sigurno, dugoročno korištenje bez štetnih nuspojava, a rezultat su glatka i pomlađena koža, te poboljšana struktura kože.

Nevjerojatni rezultati prije i nakon 2 tjedna redovitog korištenja Lux-Factor 4D Hyaluron kreme protiv bora:

bore2-f-2022017

Preporučeno od strane stručnjaka

Prirodna krema Lux-Factor 4D Hyaluron klinički je ispitana i preporučena od strane stručnjaka, uključujući i mag. farmacije Jasne Martinjak: „ Kao magistra farmacije, svojim pacijentima, starijim od 30 godina, za smanjenje bora i sjajan izgled kože savjetujem Lux-Factor 4D kremu protiv bora, koja sadrži 100% hijaluronsku kiselinu.

Prirodna, patentirana 4D formula protiv bora djeluje u dubljim slojevima kože i na taj način učinkovito poboljšava izgled bora. Već nakon prve upotrebe čak i duboke bore su znatno glađe. Redovitom upotrebom poboljšava se tonus kože, a bore se lijepo izglađuju. Lux-Factor 4D hijaluronska krema klinički je testirana, ima sve relevantne certifikate i ne izaziva neželjene pojave. I sama, za njegu lica koristim Lux-Factor 4D hijaluronsku kremu protiv bora i toplo je preporučam svim ženama koje žele imati mladenačku kožu i blistav ten.“

 

Autor: Slobodna Dalmacija
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});