fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Matej Sarajlić zabio 4 pogotka europskom prvaku iz 2016. godine!

Autor: Antun Mrkonjić / Dnevno.ba

ŽEPČE - Matej Sarajlić, bivši rukometaš Zrinjskog i dijete RK Žepča nastavlja sa sjajnim igrama i u Poljskoj. Nakon odlaska iz Žepča u kojemu je bio jedan od glavnih igrača momčadi, nakon što se vrlo brzo izborio za poziciju u Zrinjskom i osvojio kup BiH prošle godine, ove sezone Matej nastavlja svoj rukometni rast u poljskom Stal Mielecu u koji je prešao početkom sezone.

Poljska liga jedna je od najjačih na svijetu, čemu smo svi svjedočili prije dvije sezone na Final Fouru Lige Prvaka kada je Kielce, najjači poljski klub, na kraju i podigao pehar pobjednika najjačeg svjetskog klupskog natjecanja u rukometu.

Upravo protiv tog kluba, Matej Sarajlić je postigao 4 pogotka u porazu svog kluba 22:39.

“Iako su upisali visok poraz, mi u Žepču možemo biti ponosni na igru koju je pokazao Sarajlić zabivši 4 pogotka vrataru hrvatske rukometne reprezentacije, Filipu Iviću. Slawomir Szmal, drugi vratar Kielcea ipak nije kapitulirao pod napadima Matejeve ljevice, ali nadamo se da će već u uzvratu Matej slaviti i protiv legendarnog vratara poljske reprezentacije” – kažu u RK Žepče.

Osim vrhunskih vratara, Kielce ima i sjajnu igračku postavu, pa je bivši desni bek Žepča i Zrinjskog do prilike za šut morao doći preko Aguinagaldea, Bombača, Zormana, Jureckog, Marka Mamića, Manuela Štrleka i ostalih članova kreme europskog rukometa.

Kreme kojoj se, barem se zasad tako čini, nezaustavljivo približava i naš Matej Sarajlić.

Autor: Antun Mrkonjić / Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});