fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

VIDEO: Miralem Pjanić – Budite uvjereni kako Hrvatska u Rusiji može do kraja!?

Autor: Dnevno.ba

SARAJEVO - Rasprave i analize uoči skorašnjeg Svjetskog prvenstva u Rusiji obujmom su monopolizirale sportske rubrike medija.

MOZZART Sport intervjuirao je Miralema Pjanića, bosanskohercegovačkog reprezentativca čija planetarna slava jamči i ozbiljne procjene pred predstojeću svjetsku smotru.

Kao glavnog favorita za osvajanje Zlatne boginje označio je Brazil.

“Brazilci trenutačno igraju kvalitetan, dobar nogomet. Dosta godina nisu gdje žele biti, ali sada imaju veliku želju da se okrune titulom. Ne zaboravimo Nijemce i Španjolce prema kojima uvijek moraš gajiti poštovanje”, istaknuo je Juventusov veznjak za srpski sportski portal.

S obzirom na regionalno okruženje, prokomentirao je dosege srpske i hrvatske reprezentacije.

“Srbija posljednjih godina nije bila na prvenstvima, ali sada je zaslužila biti na svjetskoj smotri. Odigrala je dobre kvalifikacije, a ima i kvalitetne igrače. Cilj joj je da prođe grupu, no neće biti lagano. Srbija ima dobre izbornike i smatram da će znati pripremiti igrače na najbolji način. Na utakmicama svjetskih prvenstava motivacija je inače na maksimumu. Na kraju, kvaliteta će pobijediti. Nadam se da će i Srbija i Hrvatska proći grupnu fazu”, sumirao je i progovorio o hrvatskoj izabranoj vrsti koju se već godinama poistovjećuje s generacijom koja je na Mundijalu u Francuskoj 1998. godine osvojila brončano odličje.

“Hrvatska ima fenomenalnu momčad. Na turniru, kao autsajder, može mnogo pokazati. Posjeduje iskusne i kvalitetne igrače. Daleko može dogurati, iako joj skupina s Argentinom, Nigerijom i Islandom nije lagana. Vidio sam da je imala problema u kvalifikacijama, ali Hrvatska mora proći grupu. Kasnije, od osmine finala nadalje, sve je moguće. Hrvatska, kao i Belgija, može iznenaditi i, uz malo sreće, može otići do kraja.”

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});