fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Poznati harmonikaš najavljuje svoj prvi album

Autor: Dnevno.ba

SARAJEVO - Nihad Mustafić Šerbo, pjevač i bh. virtuoz na harmonici, narednog tjedna publici će predstaviti novu pjesmu i propratni spot “I nek ide život”, za koju je napisao muziku i tekst.

Numera je snimana u Trstu u studiju Amira Karalića, gitariste i jednog od osnivača „Regine“, a uz pjesmu „Da mi nije te kafane“ druga je koja najavljuje Šerbin debitantski album.

Glazbenik sa adresom u Sloveniji, koji iza sebe ima 30 godina karijere, spot za pjesmu “I nek ide život” snimao je u Sarajevu pod redateljskom palicom odličnog Anisa Mujanovića.

“Do kraja godine planiram završiti još nekoliko novih pjesama, na kojima se potpisujem kao autor teksta i muzike, a njih ću snimati u studiju Megaton. Producent projekta je Miralem Slipić Sli. Sam album je jedan veliki projekt na kojem treba još da se radi, tako da ga nećemo uspjeti objaviti do kraja rujna kako je bilo planirano. Do objave albuma ide pjesma i spot “I nek ide život” – kaže Nihad Mustafić Šerbo i dodaje da je zahvalan svojim prijateljima koji mu pomažu da ostvari svoje ciljeve, između ostalih i glumcu Enisu Bešlagiću koji ga je pokrenuo da radi album.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});