fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

FILIP HRGOVIĆ: Da sam bio svjež, vidjela bi se razlika između Johnsona i mene!

Autor: Sportnet.hr

ZAGREB - Filip Hrgović nakon meča protiv Kevina Johnsona kazao je kako je umoran i fizički i psihički, dok se osvrnuo i na to koliko je njegov protivnik mogao primiti udaraca...

Meč protiv Kevina Johnson bio je prilično jednosmjeran. Filip Hrgović boksao je osam rundi te jednoglasnom odlukom obranio WBC pojas, a nakon meča je istaknuo izdržljivost protivnika.

“Ne mogu vjerovati koliko udaraca može primiti. Sve sam pokušavao, ali ništa ga nije srušilo. Trebam ga pohvaliti jer je pristao stići u Zagreb u ovako kratkom roku, nije nikada birao protivnike. Na tome mu hvala.”

“Imao sam sedam borbi u 14 mjeseci, psihički i fizički sam umoran. Da sam bio svjež, vidjela bi se razlika između Johnsona i mene. Imam kondicije pa ću u sljedećim borbama malo usporiti tempo. Ne želim se žuriti za sljedećeg protivnika”, dodao je Hrgović.

Iako se još ne zna protiv koga će biti borba, pretpostavlja se da će biti u SAD-u što bi se trebalo dogoditi kroz tri ili četiri mjeseca.

S druge strane, Johnson je istaknuo kako je Hrgović bio slab jer se nije dovoljno dobro pripremio.

“Teško je odgovoriti koliko je daleko od najboljih boksača današnjice. Trebao me srediti ranije jer sam bio uzdrman, ali nije znao završiti. Ako njegov tim izvuče pouke iz ovog meča, onda se može naći među boljim teškašima. Imao sam borbu prije tjedan dana, odradio sam tjedan dana priprema, dok se on u Miamiju pripremao 10-12 tjedana.”

Hrgović je imao spreman odgovor: “Ako se on spremao tjedan dana, ja sam samo dva, od onog trenutka kada sam saznao da Perea neće moći nastupiti. Trener Pedro me taktički spremio za dvije minute.”

Autor: Sportnet.hr
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});