fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Jasmin Repeša novi trener podgoričke Budućnosti

Autor: Dnevno.ba

PODGORICA - Nakon što je u subotu večer zbog loših rezultata smijenila Aleksandra Džikića, KK Budućnost Voli danas je predstavila novog trenera - Jasmina Repešu. Hrvatski stručnjak potpisao je ugovor na 18 mjeseci, a pred njim je jasan cilj, osvajanje regionalne ABA Lige i što više pobjeda u Euroligi, javlja Anadolija

Na promociji Jasmina Repeše, predsjednik Budućnost Volija Dragan Bokan još jednom se zahvalio Aleksandru Džikiću na svemu što je uradio za klub, ali i ocijenio da je promjena bila neophodna.

„Prva i jedina opcija nam je bio Jasmin Repeša, brzo i lako smo se dogovorili. Još jednom želim da se zahvalim Džikiću, koji će ostati upisan u povijesti kluba. Momčad je dotakla dno nakon poraza od Krke i počeli smo odmah poslije tog poraza razmišljati o promjeni “, rekao je Bokan.

Pred novim trenerom Jasminom Repešom je kao prvi cilj postavljeno osvajanje ABA lige.

„Ciljevi su jasni, tu nema promjene – osvajanje ABA lige, domaćeg prvenstva i Kupa, kao i što više pobjeda u Euroligi“, naglasio je Bokan.

Novi trener „plavih“ kazao je na predstavljanju da nikada nije lako preuzeti momčad u tijeku sezone, jer su potrebne određene promjene.

„Vjerujem u projekt i imam visoke ambicije, a cilj mi je da to prenesem na okruženje, ne samo na momčad. Ciljevi se ne mijenjanju, želimo krenuti prema najvećim mogućim dostignućima“, kazao je Repeša.

Istakao je da će prvi cilj biti stabilizacija momčadi.

„Moramo da izbacimo frustracije iz glava, prije svega kod pojedinih igrača, da dobiju samopouzdanje. Ovdje ima kvalitetnih košarkaša, koji sigurno mogu bolje i neophodno je da se napravi dijagnoza zašto je bilo nekonzistentnosti u mnogo utakmica“, poručio je novi trener KK Budućnost Voli.

Repeša je samostalnu trenersku karijeru započeo 1995. u zagrebačkoj Doni, odakle prelazi u Cibonu, gdje ostaje dvije sezone. Bio je i trener turskog Tofaša, Splita, Cibone, Fortituda, Virtus Rome, Benetona… U sezoni 2013/2014 vodio je momčad Cedevite iz Zagreba, nakon čega je preuzeo Olimpiju iz Milana, koju je vodio do srpnja 2017. Osim klubova, Repeša je vodio i hrvatsku reprezentaciju.

Hrvatski stručnjak u godini na izmaku radio je privremeno kao selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Novi trener KK Budućnost Voli debitirat će na klupi momčadi iz Podgorice 3. siječnja 2019. godine, u Milanu, protiv Armanija, u susretu 16. kola Eurolige.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});