fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: HŠK ZRINJSKI MOSTAR

Zrinjski prošao u 3. pretkolo Konferencijske lige

Autor: Dnevno.ba

Nogometaši Zrinjskog pobijedili su Tiranu 3:2 u uzvratnom susretu 2. pretkola Konferencijske lige igranom u četvrtak navečer na stadionu Pod Bijelim Brijegom u Mostaru.

Aktualni prvak BiH je slavio i u prvoj utakmici (1:0) u Albaniji te je s ukupnih 4:2 prošao u 3. pretkolo gdje ih očekuje dvomeč s kazahstanskim Tobolom.

Zrinjski je u uvodnim minutama susreta prepustio igru gostima koji nisu uspjeli ozbiljnije zaprijetiti.

Disciplinirana igra ”Plemićima” se isplatila u 24. minuti kada je Niko Janković postigao golčinu za 1:0.

Barišić je sjajnom loptom kroz linije Tirane uposlio Jankovića koji je malo ”povukao” loptu i snažnim udarcem pogodio same rašlje gostujućeg vratara.

Mostarci su udvostručili vodstvo u 36. minuti.

Ivan Jukić se odlično probio s lijeve i ubacio u šesnaesterac, a na loptu je natrčao Mario Tičinović te pogodio za 2:0 i erupciju oduševljenja na stadionu Pod Bijelim Brijegom.

U nastavku susreta, točnije u 51. minuti, Tirana je iskoristila opuštenost domaćih te je smanjila zaostatak na 2:1. Seferi je sve uradio te izbacio Ismailgecija u situaciju jedan na jedan s vratarom Čondrićem kojeg je bez problema matirao.

Devet minuta kasnije, nakon jednog odbijanca iz kornera, Barišić je pogodio gredu.

Mogli su Albanci do izjednačenja u 69. minuti, no Hasani je promašio nemoguće. Našao se nečuvan na drugoj vratnici, pucao je s nekoliko metara udaljenosti i pogodio mrežu – no s vanjske strane.

U 80. minuti Mario Ćuže pogodio je za 3:1.

Savić je pritisnuo zadnju liniju Tirane i oduzeo loptu te uposlio Bibliju. Napadač je vukao loptu, bio sebičan, i pucao, no Bekaj je obranio. Srećom za Mostarce, lopta se odbila do usamljenog Ćuže koji bez problema šalje loptu u mrežu, piše Jabuka.tv.

Dok je trajalo slavlje na tribinama, Tirana je još jednom iskoristila neopreznost u obrani Zrinjskog, a rezultat je na 3:2 u 83. minuti smanjio Redon Xhixha.

Mogli su ”Plemići” i do četvrtog pogotka u 93. minuti. Sjajno je ubacio Malekinušić, a Mandić je pogodio gredu.

Zrinjski nema puno odmora jer ih prvi susret 3. pretkola Konferencijske lige protiv Tobola očekuje već 4. kolovoza u Mostaru.

 

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});