fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Youtube

Bosanac koji je svojoj supruzi doveo Ukrajinku objavio vijest: Obje su trudne

Autor: Dnevno.ba

Elmedin Karić, stanovnik Busovače u Bosni i Hercegovini, opet će postati otac, a javnost je već upoznata s njegovim životom u poligamnoj vezi sa svoje dvije partnerice. Informacije koje prenosi portal Blic.rs otkrivaju da su obje žene, Fatima i Jana, trudne.

Prije samo tri mjeseca, Elmedin je postao predmet medijske pozornosti kada je, unatoč protivljenju svojih roditelja i roditelja zakonite supruge Fatime, u svoj odnos uključio Ukrajinku Janu koju je upoznao u Njemačkoj.

Youtube/Elmedin Karić

Opće slavlje

Prema snimci koja je objavljena na društvenim mrežama, Karić će postati otac budući da su Fatima s kojom već ima tri sina i Jana navodno trudne.

U videu su zajedno gledali testove za trudnoću, na kojima je prvo Janin test bio pozitivan, a zatim i Fatimin.

Janu je upoznao dok je bio u Njemačkoj na privremenom radu, a prije dvije godine ju je uključio u brak s Fatimom.

Youtube/Elmedin Karić

Otac se protivi

Njegov otac nije podržao ovu nekonvencionalnu obiteljsku dinamiku i izbacio ga je iz kuće, pa je Karić odlučio kupiti kuću u kojoj sada svi skupa žive s troje djece.

“Spavam s jednom ženom, a druga je s djecom. Sljedeću noć druga žena ide meni, prva ide djeci”, objasnio je Karić, dodajući da ih obje djeca poštuju i vole.

Na pitanje kako je Fatima reagirala na dolazak njegove druge partnerice, rekao je kako joj je već duže vrijeme spominjao takvu ideju, za što isprva “nije bila raspoložena, ali je kasnije popustila”.

“Uvijek me vodila mašta da želim imati dvije žene. Onda sam malo navaljivao prema njoj da imam drugu, rekla mi je da će me ubiti i odgovorio sam joj ‘Ajde bona, volim te” prisjetio se Karić.

Kaže da mu je Jana prva rekla da ne smije zbog nje ostaviti svoju ženu, što ga je najviše privuklo kod nje. Sada se, navodi, obje “vole kao prave sestre” i dobro surađuju.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});