fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Mladi par u Splitu vodio ljubav pred šokiranim prolaznicima

Autor: Dnevno.ba

SPLIT - Protekla noć ispunila je očekivanja posjetitelja Ultra Europe festivala u Splitu, a tisuće partijanera zabavljalo se na Poljudu i oko njega do prvih zraka Sunca.

Bez obzira što okolni stanari nisu pretjerano oduševljeni glasnom glazbom koja “tuče” cijelu noć, nema sumnje da Splićani, bez obzira na nekoliko dana povećane gužve po cestama, “tiskanja” po ulicama i plažama i sl., mogu i moraju biti zadovoljni da je jedan festival ove veličine baš u njihovom gradu i da Split postaje europska i svjetska top destinacija sa svim mogućnostima koje takav epitet donosi.

A mogućnost je relativan pojam ako je suditi prema scenama koje su se danas prijepodne mogle vidjeti u centru grada.

Naime, jedan mladi par vodio je ljubav na zidiću, a nije ih ni najmanje omela činjenica da su oko njih stalno prolazili prolaznici i da nisu bili ni najmanje zaklonjeni. Istina, radili su “to” u robi, ali “audio efekti” bili su takve prirode da je svima bilo jasno što se odvija.

Split je donio pravilnik o zabrani oskudnog odijevanja na gradskim šetnicama, a par se valjda vodio idejom da je netko zaboravio zabraniti vođenje ljubavi u javnosti, prenosi Dalmacija News.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});