fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Otkriće američke Predsjedničke kampanje – ma pogledajte kćer Donalda Trumpa…

Autor: Hina

CLEVELAND - Lijepa i pametna, Ivanka Trump omiljena je kći Donalda Trumpa, ali i njegovo najučinkovitije oružje u kampanji protiv kojega nemaju što reći ni njegovi najžešći protivnici.

Kći Donalda Trumpa i prve supruge Ivane, s 34 godine predstavit će republikanskog predsjedničkog kandidata prije njegova govora u četvrtak navečer na republikanskoj konvenciji u Clevelandu.

A ako mu netko može pomoći u osvajanju američkih biračica, većinom nesklonih brbljavom milijarderu, to je Ivanka.

Već je u utorak bila u Clevelandu s braćom Donaldom Juniorom i Ericom te polusestrom Tiffany, kad je nekretningski magnat imenovan kandidatom stranke za izbore u studenome.

“To je nestvarno, tako sam ponosna na svojeg oca”, kazala je ona vidno dirnuta, na konvenciji u velikom sportskom kompleksu.

Majka troje male djece, udata za građevinskog poduzetnika Jareda Kushnera zbog kojeg je prešla na židovstvo, Ivanka Trump je zamjenica predsjednika uprave zadužena za razvoj i akvizicije u očevoj tvrtki Trump Organization.

Poslovna žena s diplomom iz ekonomije, Ivanka je osmislila brand odjeće i modnih detalja koji nosi njezino ime, a ima i internetsku stranicu na kojoj dijeli savjete zaposlenim ženama.

Elegantna i smirena, ta Njujorčanka, donedavno prijateljica Chelsea Clinton, prisutna je svakodnevno u kampanji svojeg oca koji je obožava.

Govori na nekim okupljanjima, savjetuje ga privatno, brani ga kad ga napadaju.

Ivanka je neophodan adut u njegovom osvajanju ženskog biračkog tijela s obzirom da samo 34 posto žena podržava Donalda Trumpa, po najnovijoj anketi ABC News/Washington Posta.

Jednako kao njezina braća i polusestra zadnjih dana, u četvrtak će predstaviti oca kao velikog radnika, pažljivog, poticajnog i zahtjevnog prema djeci, iako ga često nije bilo doma.

Autor: Hina
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});