fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

BUNTOVNICI BROZOVIĆ I KESSIE možda se posljednji put susreću u milanskom derbiju

Autor: Dnevno.ba

Večeras od 20:45 u 12. kolu Serie A igra se milanski derbi, koji suparnici dočekuju na drugom i trećem mjestu ljestvice. Formalno će domaćin na San Siru biti Milan, koji ima 31 bod, kao i vodeći Napoli. Aktualni prvak im je najbliža pratnja s 24 boda.

Derby della Madonnina u dijelu talijanskih medija je najavljen kao okršaj dvojice buntovnika iz vezne linije, Marcela Brozovića i Francka Kessieja, koji ne žele produljiti ugovore sa svojim klubovima.

Fokus velikana na dvojici veznjaka

Dok će većina nogometnog svijeta utakmicu pratiti navijački ili neutralno, europski velikani bit će fokusirani na ovu dvojicu. Njima ugovori istječu na ljeto 2022., a Barcelona, PSG, Real Madrid, Manchester United i Tottenham samo su neki od klubova koji barem jednog od njih žele dovesti bez odštete.

Inter je nedavno objavio da je produljio ugovore s Nicolom Barellom, Alessandrom Bastonijem i Lautarom Martinezom te da se nada da je Brozović idući. No dvije strane nisu ni blizu dogovora o visini plaće.

Brojni mediji spekuliraju da je Brozović već odlučio otići u PSG, koji je i minulog ljeta napunio momčad zvijezdama iz cijele Europe, angažiravši ih kao slobodne igrače i prenamijenivši dobar dio novca za transfere u njihove plaće. Jasno je da Inter Brozoviću ne može ponuditi ni blizu koliko Parižani.

S Modrićem se složio Ancelotti, ali ne i Perez

Luka Modrić već je ranije nagovarao Florentina Pereza da dovede njegova reprezentativnog suigrača, a ovog se ljeta navodno složio i Carlo Ancelotti, no Real je odlučio čekati do iduće godine i pokušati ga dovesti bez odštete. Manchester United i Barcelona također su među klubovima koji vrebaju Brozovića, a donedavni trener Intera Antonio Conte volio bi s njim raditi i u Tottenhamu.

No, dok se u Interu još nadaju ostanku Brozovića, odlazak reprezentativca Obale Bjelokosti iz Milana još je izvjesniji. Pregovori su također zapeli na visini ugovora, a Kessie od Milana potražuje i više nego Brozović od Intera.

Tottenham i Barcelona najčešće se spominju kao njegove moguće nove destinacije, ali igrač takvoga kalibra svakako je zanimljiv i drugim velikanima kao izvrsna besplatna prinova.

Football Italia zaključuje kako bi ovo mogao biti posljednji okršaj Brozovića i Kessieja u milanskom derbiju.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});