fbpx
Foto: Filip Kožul/Fena

Karačić uoči posljednjeg susreta: Cijela sezona stat će u 90 minuta protiv Veleža

Autor: Dnevno.ba/Fena

U 33. kolu Premijer lige BiH na stadionu Mokri Dolac sastaju se HŠK Posušje i FK Velež Mostar, a sve utakmice posljednjeg kola u sezoni igraju se u nedjelju s početkom u 17 sati.

 

Po riječima trenera Posušja Branka Karačića, za njegovu momčad bit će to posljednji i najvažniji susret sezone u kojem će Posušaci tražiti tri boda za ostanak u ligi.

– Mi smo u proteklih nekoliko utakmica bili na zavidnoj razini. Međutim, sve to treba zaboraviti i sve što smo do sada učinili staje u ovu posljednju utakmicu protiv jako kvalitetne momčadi Veleža. Poštujemo ih i znamo da su tijekom drugog dijela sezone djelovali kvalitetno do one utakmice protiv Željezničara na Grbavici prije finala Kupa. Sada su u odrađenom padu forme, ali ne smijemo se opustiti jer bi to bilo potencijalno opasno za nas. Oni dolaze rasterećeni i imaju kvalitetne igrače poput Haskića, Hrkaća i Anđušića. Mladi igrači će dobiti priliku i dokazivati će se protiv nas. Međutim, mi smo došli pred taj naš posljednji čin u borbi za ostanak i želimo ga ostvariti – rekao je Karačić.

Otežavajuća okolnost za Karačića je ta što će u ovaj važan susret njegova momčad krenuti bez nekoliko ključnih igrača.

– Nama nedostaje nekoliko igrača, od ranije ozlijeđenog Josipa Katavića, „kartonirani“ su Pavlović i Jović. Međutim, ja se nadam da ćemo uz borbenost i podršku navijača slaviti pobjedu protiv Veleža – dodao je trener Posušja.

Veznjak Ivan Bešlić je kazao da borbom na terenu moraju zaslužiti tri boda i da će im podrška navijača biti prijeko potrebna.

– Očekivanja od utakmice s Veležom su velika i želimo ostvariti dobar rezultat. Poštujemo momčad Veleža, ali mi idemo prema našem cilju i želimo pobjedom potvrditi ostanak u Premijer ligi BiH. Ovo je najvažnija utakmica za nas u cijeloj sezoni i pozivam navijače da dođu u što većem broju i podrže našu momčad na putu do pobjede – rekao je Bešlić.

Glavni sudac ove utakmice bit će Miloš Gigović iz Gradiške.

Po završetku projekta “Ostavi trag za nove generacije” imena svih donatora ostati će upisana u vječnosti s voljenim klubom na ploči zahvale, koja će se nalaziti u krugu stadiona Mokri Dolac.

Svaki donator će biti javno objavljen i na web stranici, preko koje će u svakom trenutku moći pronaći ‘svoj’ kvadrat. Donacija za jedan kvadrat iznosi 50 KM, a uplate će se svakodnevno ažurirati i objavljivati na službenoj web stranici, uključujući i donacije kroz obrasce.

– Klubu trava, navijačima hvala – poručili su iz HŠK Posušje.

Autor: Dnevno.ba/Fena

ZADNJE VIJESTI